beni niyeyse kimse aramıyor bilgilerin hala satılmamış sanırım. neden acabawhatsapp tanımadığım kişiler beni aramış gibi gözüküyor ve telefonda çalmıyor bugün aramalara baktığımda farkettim
Rastgele deniyolar hocam. Sizi de ararlar elbetbeni niyeyse kimse aramıyor bilgilerin hala satılmamış sanırım. neden acaba
Sıkıntı whatsappla ilgili muhtemelen. Çünkü arama sesi gelmiyor ama aranmış gözüküyor. Açığını buldular ,çalıntı numaralarla mesaj atıyolarBu konuda tekim zannediyordum maalesef demekki bu durum herkesde yaşanıyormuş.Artık hiç bir gizlilik poltika kuralı kalmadı gibi bu durumun acilen çözülmesi gerek bence
açarsan patladığın cinsten bir dolandırıcılık mı bu?Rastgele deniyolar hocam. Sizi de ararlar elbet
Sanmam biz aradık açmadılar. Açınca da yapay zeka konuşuyo olabilir. Asıl amaç yemleme, arayıp dikkatini çekiyorlar. Dediklerini kabul edince de iş teklifi gibi şeyler yapıp kişisel bilgilerinizi istiyorlar. Kısaca telefonu açmakla patlaması imkansızdan daha imkansızaçarsan patladığın cinsten bir dolandırıcılık mı bu?
İhitimali yüksek açığı bulunca hemen yapıştırıyorlar.Sıkıntı whatsappla ilgili muhtemelen. Çünkü arama sesi gelmiyor ama aranmış gözüküyor. Açığını buldular ,çalıntı numaralarla mesaj atıyolar
bi ara şey vardı telefonu açınca tarifenden bişey mi yapıyodular kontör mü çalıyodular o geldi aklımaSanmam biz aradık açmadılar. Açınca da yapay zeka konuşuyo olabilir. Asıl amaç yemleme, arayıp dikkatini çekiyorlar. Dediklerini kabul edince de iş teklifi gibi şeyler yapıp kişisel bilgilerinizi istiyorlar. Kısaca telefonu açmakla patlaması imkansızdan daha imkansız
Yok sanmambi ara şey vardı telefonu açınca tarifenden bişey mi yapıyodular kontör mü çalıyodular o geldi aklıma
Kral beni hindistandan arıyolar. Normal herhalde. Bu aylarda çoğaldı.whatsapp tanımadığım kişiler beni aramış gibi gözüküyor ve telefonda çalmıyor bugün aramalara baktığımda farkettim