Neler Yeni

WHATSAPP TANIMADIĞIM KİŞİLER BENİ ARAMIŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR

Can Semiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Can Semiz
whatsapp tanımadığım kişiler beni aramış gibi gözüküyor ve telefonda çalmıyor bugün aramalara baktığımda farkettim

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
Bilgilermiz satılıyor normaldir. Beni de arıyolar düzenli olarak, geçen hafta aramadılar çok alınmıştım, neyse ki cuma günü 2 whatsapp araması yaptılarda rahatladım.

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
whatsapp tanımadığım kişiler beni aramış gibi gözüküyor ve telefonda çalmıyor bugün aramalara baktığımda farkettim
beni niyeyse kimse aramıyor bilgilerin hala satılmamış sanırım. neden acaba

MiracNK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mirac Nur Kiycak
Instagram
@mirackiycakofficial
Steam
MiracNK
Twitter
mirackiycakofficial
Bu konuda tekim zannediyordum maalesef demekki bu durum herkesde yaşanıyormuş.Artık hiç bir gizlilik poltika kuralı kalmadı gibi bu durumun acilen çözülmesi gerek bence

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bu konuda tekim zannediyordum maalesef demekki bu durum herkesde yaşanıyormuş.Artık hiç bir gizlilik poltika kuralı kalmadı gibi bu durumun acilen çözülmesi gerek bence
Sıkıntı whatsappla ilgili muhtemelen. Çünkü arama sesi gelmiyor ama aranmış gözüküyor. Açığını buldular ,çalıntı numaralarla mesaj atıyolar

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil

Sir Cem T-oker

80+ Gold
açarsan patladığın cinsten bir dolandırıcılık mı bu?
Sanmam biz aradık açmadılar. Açınca da yapay zeka konuşuyo olabilir. Asıl amaç yemleme, arayıp dikkatini çekiyorlar. Dediklerini kabul edince de iş teklifi gibi şeyler yapıp kişisel bilgilerinizi istiyorlar. Kısaca telefonu açmakla patlaması imkansızdan daha imkansız

• Beğen
Reaksiyonlar: HjRO

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
5-10₺ ye yabancı numara alıp satılmış bilgilerinden numaranı görüp arıyorlar herkes yaşıyor bunu sanırım bizim evde aranmayan biri yok genelde profillerinde Pinterestten buldukları kızlar oluyor

MiracNK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mirac Nur Kiycak
Instagram
@mirackiycakofficial
Steam
MiracNK
Twitter
mirackiycakofficial
Sıkıntı whatsappla ilgili muhtemelen. Çünkü arama sesi gelmiyor ama aranmış gözüküyor. Açığını buldular ,çalıntı numaralarla mesaj atıyolar
İhitimali yüksek açığı bulunca hemen yapıştırıyorlar.

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Sanmam biz aradık açmadılar. Açınca da yapay zeka konuşuyo olabilir. Asıl amaç yemleme, arayıp dikkatini çekiyorlar. Dediklerini kabul edince de iş teklifi gibi şeyler yapıp kişisel bilgilerinizi istiyorlar. Kısaca telefonu açmakla patlaması imkansızdan daha imkansız
bi ara şey vardı telefonu açınca tarifenden bişey mi yapıyodular kontör mü çalıyodular :D o geldi aklıma

ReDanger

80+ Bronze
Kral beni hindistandan arıyolar. Normal herhalde. Bu aylarda çoğaldı.

Top Bottom