Eh evet sıkıntı çıkarabilir bazı yerlerde. O üniversiteye bağlı. Şartlarında bulursun. Bir yılda yetişir diye düşünüyorum neden olmasın. İngilizcen nasıl...
Emin misin bundan? Ben araştırdığımda kimse bu kadar yüksek demedi. En kötü 1500 dolar görmüştüm. Yine baktım şimdi yine göremedim bu kadar yüksek diyen.
Benim daha hedeflediğim net bir yer yok. Başta Güney Kore'ye bakmıştım ama kaliteli üniversiteleri açıktan kabul etmiyor. Avrupa tarafı daha olası gibi...
Ben de 2009'luyum. Bu sene sınıfta kaldım açığa geçmek için. Şu an açıkta değilim seneye geçeceğim. Boştayım şu an okula gitmiyorum kalmak için. Belki de...
Ben daha çok ilk 200-300'deki üniversiteleri hedefliyorum. Girenler nasıl giriyor mesela. Önümde daha bir yıl var, öz geçmişim için bir şeyler yapmayı...
QS world rankings by subject yaz çıkar. Ben buradan bakıyorum. Ama sıralama bu yukarıdakinin attığı sıralamadan bayağı farklı, hangisi daha doğru bilemem...
usta italyada torino iyi mi? bogazıcınden falan tr ye gore bırde nerden bakıyonuz bu sıralamaya
1771426550
usta sence üst sıralara imkansız gozuyle bakmak...
O işlerin kalbi Amerika bence, Avrupa’daki eğitimin Türkiye’den çok farklı olduğunu düşünmüyorum tabi üniversiteden üniversiteye orada da eğitim kalitesi...