Aşağı yukarı diğer tüm markalar yurtdışında bizim ülkemizden daha ucuza satıyor ve tüm panel tipleri için böyle. Türkiye fiyatı yurtdışı ile paralel veya...
MSI 31,5 inç ekranda 2000 saatlik burn-in testi. QD Oled Gen 3 panel ve gözle görülebilir yanma olmadığını söylüyor. Aldığı tek önlem görev çubuğunu...
Emin misin hocam 25000 üzerine diyor.
Tekrar kontrol ettim Samsung'da 1000 TL indirim kampanyası 25000 üzerine.
Bayram yüzde 20 kampanyası var Samsung'da...
Farklı kaynaktan yapılan greyscale testlerinde de aynı hatayı alıyorsanız panel arızasıdır. Pixel refresh belki çözebilir ama belli ki görüntü tutmuş...
Pro'sunu kullanıyorum ve çok memnunum. Kağıt üzerinde artısı da eksisi de çok olan modeller, en büyük çekincem One Ui'dan Magic Os'a geçiş yapacağımda sorun...
2025 yılında yabancı para cinsinden bin dolardan fazla ödeyip satın alınan cihazda 128 gb depolama olması hiç akıl karı değil. Çinli firmalar artık orta...
Rar içerisindeki img dosyasını çıkarıp fat32 biçimlendirilmiş bir usb'ye atın. Daha sonra usb portlarından altında service yazan porta usb'yi takıp yazılım...
Çok iyi fiyat gerçekten. Tatilime denk geldi üç gündür yoğun şekilde kullanıyorum ilkten biraz gözlerimi yordu ama alıştım sanırım çok keyifli ürün. Stok...
Gsync aktifken flicker sorunu var. Ben performansım stabil olduğu için oyun içerisinde problem yaşamadım ama yükleme ekranlarında fps dalgalıyken bariz...
Hocam yanlış bilmiyorsam VA paneller doğası gereği koyu renklerde çok yavaş tepki veren modeller ama tipik kontrast oranları IPS'in 3 katı daha iyi olduğu...