En yakın 32 inç 144 hz IPS modelin fiyatı 20 bin liranın üstünde. Samsung monitörlerdeki hoparlörler genelde kötü olmuyor, hem pc hem konsol kullanacaklar...
Hocam sizin konunuzu görüp aldım geldi. Bu fiyata ofisim için çok iyi oldu. Teşekkür ederim.
Tuş düzeni ingilizce qwerty, tuşların sağ aşağı kısmında rusça...
Farklı usb varsa onlar ile deneyin hocam. Bende de görmedi tarihi eser 4 gb flash disk ile yapabildim.
Bir arkadaş daha yaşamıştı ekran kartı sürücüsünü...
Konuda 360 hz monitör hiçbir zaman avantajlı fiyata sahip duruma gelmedi tüm kampanya 240 hz üzerinden döndü. Paneller iki veya üçüncü nesil kesin bir bilgi...
Ürün fiyat performans olduğu doğrudur ama normal satış fiyatı 20 bin TL'ye kadar düşmüştü geçtiğimiz ay. Şuanlık "20 bin TL altında alınabilecek tek model"...
Hocam öncelikle geçmiş olsun.
Ben yenileme hızları yükseldiğinden beri adaptive sync kullanmıyorum çünkü yerine göre stuttering, flickering gibi sorunlar...
Hocam her panelde çalışmayan, sıkışmış veya ölü piksel bulunma ihtimali var. Hatta Samsung bu konuda ve kalite kontrol konularında kötü ün yapmış bir firma...
Ben uzun yıllardır "Click Monitor DDC" yazılımını kullanıyorum. Sağ aşağıda, saatin yanındaki uygulama simgelerine uygulamanın parlaklık ayar kısmını...
Hocam özel bir ayarım yok. Renk sıcaklığı sıcak 2, kontrast güçlendirme düşük seviyede açık, resim modu eko, kontrast 50, renk 25. Standart ayarlar yani...
Belli ki talebe istinaden stokları genişlettiler. Sizin durumunuz şanssızlık olmuş. Ben de ilk aldığımda güç kablosunu monitöre nazik şekilde sokmuştum ve...
Konudaki model qd oled. Panelin nesili kesin olarak belli değil ama minimum ikinci nesil bir panel.
Yukarıdaki videoyu tam ekran yapıp tüm renkleri ve...