Gerçekte o kadar büyük değil hocam. Minicik kart görünce şaşırdım ben de.
1768928490
Vram değerleri 60 dereceyse muhtemelen Samsung bellek kullanılmıştır...
Undervolt yapıldığında kart belirlenen güç limitinin altında kaldığı için daha yüksek frekanslara kendisi otomatik çıkıyor zaten hocam.
1768928134
Inno3D...
Giriş
Herkese merhaba. Doğrudan incelemeye gitmek için çizgiyle ayrılmış kısımdan itibaren okuyabilirsiz.
Yaklaşık iki senedir Zotac 4070 Ti Super Trinity...
Alın hocam bugün incelemesini yayınlayacağım Inno3D'nin. İki gündür yoğun şekilde kurcalıyorum :D
1768920992
OC almaya gerek yok. Şuan bendeki oc olmayan...
Hocam shadows en giriş seviyesi modellerden biri. Hadi üç yıl garanti muhabbetine alınır desek ikinci elde garanti durumu ne olur belli olmaz.
Zotac alın...
Sıfıra yakın bir hafta bile kullanılmamış coil whine'siz problemsiz çıkan RX 9070 iade edeceğim. Ben sıfırını 28559 liraya almıştım adamlar ikinci eline 32...
Şuana kadar elimden geçen 5000 serisi kartların hemen hepsi iyi undervolt oluyor. Bu kartın biosunu çok kısmışlar.
Gördüğüm eksiler fan devri yüzde 30'dan...
Kart hiç fena değil. Ben detaylı inceleme hazırlıyorum şimdi. Undervolt performansı çok iyi çıktı. Verimlilik odaklı undervolt yüzde 2 performans kaybı ile...
Sana kalmış hocam. Çok oyun oynuyorsan, 4K'da takılıyorsan veya 2K'da yüksek fps istiyorsan geçebilirsin. Yetiyorsa kart sağlamsa kalabilirsin. Çünkü...
Inno3D 5070 Ti geldi. Kart baya minnak ama malzemesi kaliteli. Özellikle arka plakası metal ve oldukça kalın. Kart 3000 serisi Asus Tuf'ları andırıyor...