Şöyle. Eğer sıfır alınmış faturalı ikinci el bir kart alırsanız girer. Fakat Amazon Depo'dan satın aldığınız ürünlerin faturasında "(ikinci el)" ibaresi...
Garantiye bağlı. Distribütör firma ikinci el satış diye garanti dışı sayacaksa aynı fiyata garantili kart almak daha mantıklı. Sektörün gidişat iyi değil...
Dual mod olayı yaygınlaştıktan sonra çıkan modellerin panel kalitesi birbirine çok yakın oluyor. Bu ürün de tanıtım sayfasında 350 nits ve geniş renk gamı...
Haklısınız hocam uzun süre kullandım cihazı. Parlaklığı kısmadan yoğun şekilde kullandığımda dahi 10 11 saat ekran süresi alabiliyordum. Ben de "taşınabilir...
Ürün tasarım ve işlevsellik olarak iyi seviyede olsa da pratikte 256gb ve portlar yetersiz geliyor. Ekran kaliteli bir IPS fakat hala 60 hz. Hoparlörü...
Bir ara tab s9 için klavyeli kılıf aldım üç bin küsüre. Bir hafta sonra 2100e düştü. MH fiyat farkını karşılamayız diyince yeni ürün sipariş verdim, ürün...
Magic 7 pro 60 bin seviyesinden tablet hediyesi ve takas desteği ile çıkmıştı. Yıl içinde 48 bin, yıl sonu 52 bin bandında oturdu. Çıkış yaptığı dönemdeki...
Öncelikle hayırlı olsun.
Çipteki komponentler konusunda endişelenen kullanıcılara hak veriyorum ben şahsen. Sonuç olarak yeni nesilde Nvidia'nın en güçlü...