Samsung'un F serisi hariç kaplaması kalitesiz değil. Daha doğrusu ışık vurmadıktan sonra görüntüyü mahvetmiyor. Şuan elimde hem g61sd hem parlak kaplamalı...
32 inç sevdam olmasaydı bana maliyeti 19 bin TL olacaktı 😅
4k qd oled gigabyte mo32u aldım 31 bin küsür geldi.
Not: Maliyetin uygun olma sebebi kişisel...
Ben geçmişte G80SD, G61SD gibi mat kaplamalı QD-Oled modeller kullandım ve pek memnun kalmadım. Özellikle QD-Oled'lerde ışık kaynağı ekrana yansıdığında...
S25 Plus'ı 48 bine alıp aylarca kullanıp 48 bine sattım sırf fantezi olsun diye 50 bine Magic 7 Pro aldım. Şimdi Magic 7 Pro'yu iki aylık olmasına rağmen 40...
Oled Sonrası IPS Deneyimi
Giriş
Geçtiğimiz sene OLED monitörler yaygınlaştıktan sonra merakımı gidermek için birkaç farklı modeli deneme şansım oldu. En...
Hocam Zotac ve Inno3D aynı markaya bağlı alt şirketler. İki marka da genellikle "işlev" odaklı kartlar üretirler.
Zotac'ın Solid veya Solid Core modelleri...
Ben de Ventus ile Inno3D arasında kalmıştım.
Ventus 43 bine Inno3D 39 bine geliyordu. Bütçem maksimum 40 bin lira olduğu için inno3d aldım ve pişman...
Üreticinin belirttiği özelliklere bakarak yorum yaptım.
Gaming X de Ventus da 4 heat pipe'lı modeller. Fan anlamında iki modelde de torx fanlar var. Gaming...
Bu modeli inceledim. Aslında çoğu 2,5 slot kartla aynı bloğa ve torx fanlara sahip olmasına rağmen hem gpu sıcaklığı hem vram sıcaklıklarında bir tık sıcak...