Eğer soğutucun varsa hiç ihtiyacın yok direk TRAY al geç ileride M2 upgrade yaparsan güzel olur. Şahsen önerdiğim parçalara ek m2 eklersen sıfır sistemden...
Merhaba, sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir. Aklımda iki seçenek var. Bana mantıklı gelen ikinci el upgrade etmek, ancak sizin de fikirlerinizi almak...
Bu sistem'i almayı düşünüyorum. Psu biraz kötü olabilir onun için msi kasayı seçerim ama eğer 2.El rx 6600'ü 5500TL ve r5 5600 sıfırı 3500 TL alırsam bu...
Sıfır anakart(A520M-R), Sıfır r5 5600 ve ikinci el rx 6600 alsam toplamda 10-11 Bin TL ediyor onun yerine sistemi satsam 7k-8k gelse onun üstüne 10k eklesem...
Aslında mantıklı yani ekran kartı haricini sıfır alıp ekran kartını ikinci el den alsam çok daha uyguna gelir ve zamanımı da almamış olur ama sistemimin...
Merhaba, iyi forumlar. Sistemimi Donanım Arşivi v4 olarak İtopya'dan almıştım. Ancak RX 580 8GB yerine RX 570 4GB yapıp almıştım ve yanında hediye AMD...
Merhaba, iyi forumlar. Donanım arşivi v4 sistemini ilk çıktığı zamanlarda sadece ekran kartını RX 580 yerine RX 570 4GB yapıp İtopya'dan almıştım ve yanında...