Bahsettiğiniz sitelerden 3-4 tane var. Site başı max 2 tane istediğiniz gibi monitör olsa 6-8 monitör eder. Bunların içinden bütçenize uygunu seçip alırsınız. Siz tam olarak ne için yardım istiyorsunuz? Dediğiniz sitelere ürün sayısı çok az.
Sistem gayet güzel. 11.000₺ yi geçmeyecek şekilde klavye+mouse+monitör zor. Bu sisteme 1 ms 144 Hz monitör alman çok iyi olur. Ki sadece onu alsan 11.000 ₺ olacak. Klavye mouse için bütçen kalmayacak. Eğer illa 11.000₺ dersen monitör olarak ...
Ben 167 puanlı İmam Hatip Lisesinden mezun oldum. Şu an Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. İş okulda değil sende biter. Anadolu lisesine gidersen daha kolay kazanırsın. Bilişim bölümüne gidersen daha zorlanırsın kazanırken ama kazanınca daha kolay adapte olursun.
Alttaki 2 taneyi bilmiyorum ama 1. monitörü kullanıyorum. Şu ana kadar bir problem sıkıntı yaşamadım. Gayet memnunum. Samsung/ViewSonic/AOC gibi markalar varken HP alınmaz bana kalırsa.
O zaman tamam. :D Ama autocad, solid gibi programlar kullanılacaksa işlemciyi yükseltin derim. 2 sene sonra teknik servisteki stajyerleri "bu PC yavaş çalışıyor" diye çağırmayın... :'(
Seçtiğiniz işlemci güzel ancak belki daha iyi olabilir. 2600 gibi. 1 TB SSD gerekli mi? Ne için kullanılacak PC? 240GB SSD+1TB HDD daha uygun olur gibi.
Ayrıca ailenle konuşabilirsin. Bu senin eğitiminle alakalı bir şey. Ki zaten 500 ₺ istemiyorsun. 30-40₺. Eğer yine izin vermezlerse kursu yayınlayan kişiye mail yoluyla ulaş. Sana ücretsiz verebilir. Udemy'de kupon verme durumları çok oluyor.