• M
      ayarları düşükte oynarsanız alırsınız muhtemelen 3060 sorun olmaz . Başka bir önerim yok 7500f den başka.
    • M
      muhibbi, Rust fps sorunu yaşıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İşlemci için ileride güncelleme yapmayı düşünmüyorum. Fakat ekran kartı tarafında 5070 ayarında bir karta geçeceğimi düşünüyorum. 5700x3D ddr4 olduğundan...
    • M
      Cevabınız için teşekkürler hocam. Peki 7500f dışında önerebileceğiniz işlemci var mıdır? Sanıyorum intel tarafında L3 bellek sebebiyle bulmak biraz zor. Amd...
    • M
      muhibbi, Rust için ddr5 işlemci önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Cevaplarınız için teşekkürler. • 7500f ile ortalama 500 kişilik bir sunucuda sabit 120 fps almak mümkün müdür sizce? • 3060 ekran kartı kısıtlayıcı olur...
    • M
      muhibbi, Rust fps sorunu ve uzun yükleme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Bu forumda birisi, arkadaşının 7500f ile 150-160 fps sabit aldığını söylüyordu. Fakat bir başkası da 4080 gpu ile...
    • M
      muhibbi, İşlemci kategorisinde Rust için ddr5 işlemci önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Herkese merhaba, şu an 11400f + 3060 + 32Gb ramli bir sistem kullanıyorum ve rust'ta aldığım performanstan memnun olmadığım için işlemci/anakart/ram...
    • M
      muhibbi, Rust fps sorunu ve uzun yükleme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam merhaba, rust için işlemci yükseltmeyi düşünüyorum. Soru sormaktan çekinmeyin demişsin, yardımcı olursan çok sevinirim :D. Şu anki sistemim 11400f +...
    • M
      Hocam merhaba, rust için işlemci yükseltmeyi düşünüyorum. 5700x3D ve 7500f kullanan arkadaşlarınız olması sebebiyle sormak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,721
Üyeler
165,578
Son üye