MuratGH isimli üyenin son içerikleri

1. MuratGH

%100 Yerli Üretim Termal Macun Projesi

Öncelikle tebrik ederim güzel bir girişim ve ilerleme. Formülünü patentini almadan kimse ile paylaşma. Hangi termal macunlarla kıyasladın? Kaç derecelik fark gördün? Bu fark ne anlama geliyor? Hangi macunlarla kıyasladın? Viskoziteyi artıracak, iletkenlik oranını attıracak şu gelişmeler var...
  2. MuratGH

Mavi Ekran Nedenini Bulamadığım Bir "BDOS" hatası(Kafayı Yemek Üzereyim)

Disklerini kontrol et, bu tür hatalar disktende kaynaklanıyor bazen. Bilgisayarın driverlerini güncelle, büyük ihtimalle sorun kalmayacaktır
  3. MuratGH

12k bütçe 2k ips monitör

Benim kullandığım mönitörde en ufak sıkıntı yok. ghosting veya ışık sızması. Sizde sorun çıktı ise şans meselesi, birde şöyle durum var en ucuz hdmi veya dp kablosu kullanıyorsan sorun yaşayabiliyorsun. Dediğin fiyata benzer monitör yok. Bütçenizi arttırıp başka monitör bakmanızı öneririm.
  4. MuratGH

12k bütçe 2k ips monitör

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-rog-strix-xg27acs-w-27-inc-1ms-180hz-ips-hdr-monitor-beyaz-1244542.html 2. monitör olarak kullanıyorum tavsiye ederim. İncelemelerine bakıp değerlendirebilirsin.
  5. MuratGH

30-35 k bandında hazır sistem topladım iyi mi ? Ekstra tavsiyeler lütfen

Tavsiyem intelden uzak durman. Amd işlemcili bir pc bakman daha iyi olacaktır. İntel son zamanlarda çok sıkıntı çıkardığını görüyoruz.
  6. MuratGH

VİRÜS ÇIKTI NAPMAM LAZIM

Ben Bitdefender kullanıyorum 3 yıllık aldım 1500 lira felandı. Karar senin bu benim tavsiyemdir, bence incele araştır ona göre değerlendirirsin.
  7. MuratGH

8.000 TL mouse önerisi

Dpi ayarı diye bir şey var, farenin incelemelerine bak ne demek istediğimi anlayacaksın. Uzun süre kullandığın zaman 100g ve üstünde ki fareler bilekte ciddi ağrı yapıyor. Bu benim tavsiyem karar sana ait.
  8. MuratGH

VİRÜS ÇIKTI NAPMAM LAZIM

Veri kaçırması felan önemli değil, ben performans olarak bakıyorum. Bir çok antivirüs inceledim içlerinden en iyisi bitdefender çıktı. Sonra internette vs aradım incelemelerine baktım. İşi veri güvenliği olanların incelemeleri olayı bitirdi.
  9. MuratGH

VİRÜS ÇIKTI NAPMAM LAZIM

https://bitdefender.com.tr/ucretsiz-antivirus/ buradan indirebilirsin.
  10. MuratGH

Yeni Aldığım ssd i anakartıma uyarmı

İkisinide kullan tabii ki, o kadar yavaşlama olmaz. Test edersin hızlarını, pek pahalı parça değiller zaten. Fps isteyen oyunlarda anakarta bağlı olanı kullanırsın hikayeli oyunlarda satadan kullanısın. İsraf iyi bir şey değil ikisinide kullan.
  11. MuratGH

8.000 TL mouse önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/354584/asus-rog-harpe-ace-aim-lab-edition-kablosuz-beyaz-gaming-mouse-90mp02w0-bmua10/?ref=akakce ben bunu kullanıyorum, yurtdışından geldi çok iyi faredir.
  12. MuratGH

Yeni Aldığım ssd i anakartıma uyarmı

Dönüştürücü alıp satanın hızlı portlarından bağlarsın, kız düşer ancak öldürecek kadarda düşmez, depolama alanı olarak kullan oyunları yüklerin, minimum hızların hdd ve sdd den çok daha hızlı olacak sorun yok yani.
  13. MuratGH

VİRÜS ÇIKTI NAPMAM LAZIM

bitdefender indir kur 1 ay ücretsiz zaten. Piyasadaki en iyi anti virüs süresi bitene kadar kullanırsın. kaspersky dan çok çok daha iyidir. Denemelisin.
  14. MuratGH

1 Dolar 41 Tl oldu 🔥🔥🔥🔥

Birileri sağlam para götürdü.
  15. MuratGH

1 Dolar 41 Tl oldu 🔥🔥🔥🔥

Panik yok dolar düşüşe geçti. Kâr satışları başladı eski fiyatının az üstünde takılır artık.
Top Bottom