Kesin yapacaktır ama ne zaman olur kullanım sıklığına göre değişir. Eğer ekran kartını 60-65c arası tutabilse ortalama 6 ay falan giderdi ama bu durumda 2...
Hocalarım 5-10 dakika içinde cevap gelmeyince sabırsızlıktan gaza gelip direkt ekran kartına daldım. TF4 macun sürdüm ve oyunlarda gözle görülür bir 10...
GTA 5 gibi oyunlarda 80 derecelerde falan takıldığını gördüm ve bence gürültülü çalışıyor. Şimdi ben bu ekran kartını ikinci el aldım ve 2 yıldır falan da...
Almışken güzel bir şey alayım diye düşünüyorum. İleride yüksek ihtimalle 7800X3D takarım. Anakart için bir tık daha bütçe arttıracak olsaydın ne alırdın?
Biraz öyle :D
1777556015
Anakartı en düşük b650 mr da tutman gerektiğini düşünüyorum
Giriş seviye bi b650 olmasına rağmen 7800x3d gibi işlemcileri besleye...
Evet haklısın o konuda benim de biraz moralim bozuluyor. Hani anakart biraz daha üst segment ve işlemci de 5800X3D olsa düşünülür belki diyeceğim de adam...
Selamlar, bu yaz cepte birikmişlerle sistemi ~15.000 lira gibi bir para harcayıp sistemi iyileştirmek gibi bir hayalim vardı. Amacım şu anki B450 MK-II'den...
Dostum fırınların işleyişini bilen birisi olarak söylemek isterim ki fırından alacağın en son şey poğaça/açma olsun. İçerisine konulan yağ belli belirsiz ve...
Hocam aradan 3 4 ay geçmiş şuan inşaatta çalışıyorum hem iyilik hemde nasihat dersinde güzel bir örnek yazmışsın konuyu açtıktan 2 gün sonra falan telefonum...