Hocam dediğiniz gibi psu'yu rajintek aldım bir problem yaşamadım.İlerde biri okursa diye yazıyorum darboğaz hiç yaşamıyorum ram de yeterli sonuç olarak...
Teşşekür ederim hocam 2k ya da geçmenin görsel olarak fark yaratacığını düşünüyorum ve yani senede bir kart değiştirmiyorum. Şuanki ekran kartımı alalı 10...
Teşekkür ederim hocam benim almak istediğim psu tercih etmeme nedeniniz nedir acaba çünkü hepsiburada da 6x taksit imkanı var da biraz alırken aylık taksit...
Arkadaşlar merhaba Intel Arc B580 faciamdan sonra düzgün bir şeyler almaya karar verdim ve size danışmak istedim. Sistemim;
R5 5600X işlemci.
B550M-K...
Dediğiniz gibi söyledim 750w psu ile test etti ama maalesef yine olmadı itopyadan aldım 8 mayıs da. Normalde bugün kargolayacaktım ama ups şubesi kapalıydı...
Maalesef yok ancak bi bilgisayarcıya falan götürebilirim ama umudumu tamamen kestim ve kutusuna koydum şuandan itibaren açıkcası sadece iade alırlar mı diye...
Bende şuan deniyorum ama olmayacak gibi kabullendim artık ama iade almazlar diye korkuyorum açıkcası hiç bir yerinde tabii ki bir zarar yok ama kutuyu açtım...
Teyit edebilmek için fotoğraflarını attım.Ayrıca bios ayarları(eğer doğruysa)zaten dediğiniz gibiydi
1778315181
Evet şuan görüntü de bir problem yok.Sadece...
Arkadaşlar dün b580 ekran kartını aldım taktım fakat görüntü gelmedi bios pili çıkartmayı ramlerin yerini değiştirmeyi denedim.Ayrıca dün bir bilgisayarcıya...