Maalesef yok ancak bi bilgisayarcıya falan götürebilirim ama umudumu tamamen kestim ve kutusuna koydum şuandan itibaren açıkcası sadece iade alırlar mı diye düşünüyorum.Çok teşekkür ederim tüm yardımlarınız için ancak psu denemesinin gerçekten önemli olduğunu düşünüyorsanız tamirciye götürüp...
Bende şuan deniyorum ama olmayacak gibi kabullendim artık ama iade almazlar diye korkuyorum açıkcası hiç bir yerinde tabii ki bir zarar yok ama kutuyu açtım sonuçta o da ayrı bir geriyor yoksa direkt farklı bir kart almayı düşünüyorum bende
1778321423
hocam teşekkür ederim güncelledim ayarlarını...
Teyit edebilmek için fotoğraflarını attım.Ayrıca bios ayarları(eğer doğruysa)zaten dediğiniz gibiydi
1778315181
Evet şuan görüntü de bir problem yok.Sadece ddu dan sonra ikinci monitörüm bi gitti geldi sonra tekrar çalıştım 30 saniye içinde
1778315206
Yok hayır hocam defalarca kontrol ettim...
Arkadaşlar dün b580 ekran kartını aldım taktım fakat görüntü gelmedi bios pili çıkartmayı ramlerin yerini değiştirmeyi denedim.Ayrıca dün bir bilgisayarcıya götürdüğümde başka bir sistemde b580 ekran kartını denedi ve görüntü aldı benim sistemimde iste başka bir ekran kartı deneyip benim...