Tabi kişisel tercih ben sadece ddr4 32 ram ile ddr5 32 ram arasındaki performans farkını aradaki fiyat için mantıklı bulmuyorum. 6800 günümüzde de yeterli...
influencerlerin başka işi yok kendilerinden başka kimseyi de düşünmezler hoş herkes bu hayatta önce kendini düşünür önce can sonra canan.İşi bilenler video...
Hocam valla ddr5 den öyle çok fazla bir performans artışı almayacaksınız. 32 raminiz zaten var gayet iyi bir işlemciniz var. Ben sizin yerinizde olsam...
Akakcedeki fiyata bakma da 32 ram için fena değil 6000 mhz cl30 viper ramler de 23e falan geliyor, kendi adınıza faturalı garantili üstüne taksitli. rgb...
Neyini bu kadar büyüttünüz ki? Adam para almış övüyor kapat abonelikten çık geç bu şekilde yaptıkça daha fazla etkileşim kazanıyor zaten buna güvenip alacak...
Amaç karalama vs değil bu tip vb kanallara güvenipte böyle saçma sapan şeylere paranızı harcamamamanız arkadaşlar bu Forumda o imkansız gibi bir şey de...
Kaliteden kastınız nedir? Örneğin benim için alüminyum kasası olmayan bir klavye kaliteli değildir. 2200 tl bütçeye de alüminyum kasalı bir klavye bulma...