Corsair Vengeance Rgb 32 GB 6400mhz Cl32 İkinci El Alınır mı ?

GrkemCkn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
573
Selamlar dostlar ikinci elde bu rami 19.500TL gibi bir fiyata buldum kutulu olarak fiyat iyi midir ?

Ram ile ilgili bilmem , öğrenmem gerekenler nedir ?

Güzel fiyat piyasaya göre. Vatan Bilgisayardanmı almış. Kullanılmış mı sıfır kapalı kutu mu?

Güzel fiyat piyasaya göre. Vatan Bilgisayardanmı almış. Kullanılmış mı sıfır kapalı kutu mu?
Kutulu yazmış da soracağım bunları ama Vatan'dan alınma olayı ne iş onu anlamadım :D

fiyat iyi.

Kutulu yazmış da soracağım bunları ama Vatan'dan alınma olayı ne iş onu anlamadım :D
Vatan Bilgisayar iki sefer çok düşük fiyattan ram satışı yaptı. Al-satçı arkadaşlar 8-9 bine alıp üzerine 10 bin koyup sattı. Bir ara sahibinden sıfır kapalı kutu vatan faturalı ram ilanlarıyla doluydu.

Vatan Bilgisayar iki sefer çok düşük fiyattan ram satışı yaptı. Al-satçı arkadaşlar 8-9 bine alıp üzerine 10 bin koyup sattı. Bir ara sahibinden sıfır kapalı kutu vatan faturalı ram ilanlarıyla doluydu.
Hatırlıyorum o zamanı çok bilenmiştim :D de artık üzerinden geçti bu ramler o olsa bile yorum yapmam ya.

Hatırlıyorum o zamanı çok bilenmiştim :D de artık üzerinden geçti bu ramler o olsa bile yorum yapmam ya.
Yorum yapın diye demiyorum. Sıfır kapalı kutu vatandan alınma mı diye sorun diyorum. Fatura tutarı düşük olacağı için ufakta olsa yine bir pazarlık yapın. Mutlaka garantili faturalı alın.

Akakcedeki fiyata bakma da 32 ram için fena değil 6000 mhz cl30 viper ramler de 23e falan geliyor, kendi adınıza faturalı garantili üstüne taksitli. rgb olmadan yaşayamam diyorsanız da 19 verilir mi verilir

Akakcedeki fiyata bakma da 32 ram için fena değil 6000 mhz cl30 viper ramler de 23e falan geliyor, kendi adınıza faturalı garantili üstüne taksitli. rgb olmadan yaşayamam diyorsanız da 19 verilir mi verilir
Akakçe linkini ramleri görün diye attım , fiyatın alakası yok zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bakacağım hocam o konuda haklısın nakit çıkmak var taksitle ödemek var.

Akakçe linkini ramleri görün diye attım , fiyatın alakası yok zaten.
imzadaki sistemi kullanıyorsanız neden ddr5 ram bakıyorsunuz ki, şuan ddr5 geçmek için bence çok mantıklı bir zaman değil

imzadaki sistemi kullanıyorsanız neden ddr5 ram bakıyorsunuz ki, şuan ddr5 geçmek için bence çok mantıklı bir zaman değil
Hiç mantıklı bir zaman geleceğini düşünmüyorum , yeni gelecek zamlardan önce fırsat yakalayıp değerlendirmek istedim.

Hiç mantıklı bir zaman geleceğini düşünmüyorum , yeni gelecek zamlardan önce fırsat yakalayıp değerlendirmek istedim.
Hocam valla ddr5 den öyle çok fazla bir performans artışı almayacaksınız. 32 raminiz zaten var gayet iyi bir işlemciniz var. Ben sizin yerinizde olsam şahsen ekran kartımı satıp 2. elden 7800xt veya 9070xt tarzı bir ekran kartı bulmaya çalışırdım. 2k için 5600 de gayet yeterli, hadi işlemciyi de upgrade etmek istiyorsanız da 5800x3d falan alsanız 5090 bile besleyecek bir işlemci yani. 2-3 sene daha ddr5 geçmenize gerek kalacağını düşünmüyorum. Tabi bu benim şahsi fikrim. Ben 32 rami 4k ya aldım o yüzden ddr5 geçmek mantıklı olmuştu benim adıma.

Hocam valla ddr5 den öyle çok fazla bir performans artışı almayacaksınız. 32 raminiz zaten var gayet iyi bir işlemciniz var. Ben sizin yerinizde olsam şahsen ekran kartımı satıp 2. elden 7800xt veya 9070xt tarzı bir ekran kartı bulmaya çalışırdım. 2k için 5600 de gayet yeterli, hadi işlemciyi de upgrade etmek istiyorsanız da 5800x3d falan alsanız 5090 bile besleyecek bir işlemci yani. 2-3 sene daha ddr5 geçmenize gerek kalacağını düşünmüyorum. Tabi bu benim şahsi fikrim. Ben 32 rami 4k ya aldım o yüzden ddr5 geçmek mantıklı olmuştu benim adıma.
Bence aceleye getirmiyorum aslında dün anakart aldım ikinci el b650 tomahawk aldım 6k fiyata uygun buldukça dizeceğim sadece bu fiyata uygun geldi o yüzden düşündüm ve ddr5 geçmek kısa vadede az bir artış sağlasa bile sağlayacaktır da hatta , ileri safhada yükselme adına bana kolaylık sağlar diye düşünüyorum. Uzun bir süredir zaten bu sistemdeydim ben gayet memnunum yalan yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DDR4 tarafında ise daha update söz konusu değil dediğiniz işlemci zaten DDR5 işlemciden pahalı. Mantıklı olan ekran kartı olabilirdi onu da düşündüm fakat bu daha baskın geldi 6800 gayet yeterli olduğunu düşündüğümden dolayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,125
Üyeler
202,197
Son üye
MasterRift
Geri