Mystic123 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Isınma sorunu ryzen 5 7600x

işlemcim boştaykan 60-75 arası çok hızlı değişiyor oyundaykende 85 e kadar çıkıyor sıvı soğutma olmasına rağmen sorun neyde olabilir ryzen 57600x işlemci 4070ti ekran kartı sıvı soğutma corsair 2 fanlısı oyundayken bazen kapanıyor kendi kendine yardım edene çok teşekür ederim .
  2. M

Baskı yapmayan gaming wireless kulaklık arıyorum

Kulağa baskı yapmayan bir şey lazım
  3. M

Kullanıyomusun peki
  4. M

Merhaba şuan corsair void elite kullanıyorum yeni bir gaming wireless kulaklık arayışındayım corsair void elite gibi kulaklara çok baskı yapmayan kulaklık önerisi olan varsa sevinirim kafam ve kulaklarım biraz büyük nova 7 alıp iade ettim baskı yaptığı için bütçe max 7 k
  5. M

3-4K Klavye önerisi oyun ve yazılım için

3-4k gaming klavye önerisi
  6. M

Çözüldü✓ 15-20k hazır sistem arıyorum

15-20k arası hazır sistem arıyorum önerisi olan varmıdır ?
  7. M

UPS Güç kaynağı arıyorum 30dk götürebilicek en az

Merhaba kesintisi güç kaybağı ups almayı düşünüyorum 750 watlık kasa ve 2k monitörü lol oynarken 30dk götürebilicek ups önerisi olan varmı teşekürler
  8. M

Çözüldü✓ 1000 lira bütçeye kablosuz mouse önerisi

https://ty.gl/nuy4dt9i1u bunu öneren çok kişi var sitesinde daha ucuzdu sanırım
  9. M

Connectgame güvenilir DARMOSHARK M3 alacağım

Ürün nasıl sizce şuan sipariş verdim kötü yorumlar görüyorum acaba iade etsenmi diye düşünüyorum 1681902056 Sizce nasıl ürün şimdi sipariş ettimde kötü yorumlar korkuttu biraz
  10. M

1-2k arası wireless mouse önerisi

Tamam alıyorum şimdi teşekkürler
  11. M

Bütceyi 2.5k civarına çıkartabilirim tüm önerilerinizi bekliyorum 1681898257 Bu mouse güzel gibi çok anlamıyorum ama site güvenilir mi? birde mouse büyük ele uygunmudur ?
  12. M

1-2 k arası wireless mouse arıyorum elim biraz büyük boyutu büyük olursa sevinirim teşekkürler
  13. M

Çözüldü✓ Anakarta kaç ssd takılır

Gigabyte b650m anakarta kaç ssd takılır bilen var mı
  14. M

3060 intel hazır sistem önerisi istiyorum

3060 intel hazır sistem önerisi olan var mı ?
  15. M

Bu parçalar nasıl ve birbiriyle uyumlu mu ?

ramlerde yetersiz bence o ekran kartına 32 olsa iyi olur soğutucu 240m lazım en az
Geri