Connectgame güvenilir DARMOSHARK M3 alacağım

yok hocam sıkınca ses gelmiyor sadece hafif diye en başta dandik hissettiriyor
Malzeme kaliteside fena değilmiş demekki sevindim. Artık mouse’ın hepsi hafif alış hocam :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ürün elime 2 gun once ulasti fakat yorum yapmadan once biraz test etmek istedim oncelikle sarji cok iyi gidiyor onu soyliyeyim malzeme kalitesi orta duzey cok iyi degil fakat kotude degil tuslarda fln hicbir gicirdama veya saga sola kayma yok kablosuz performansi cok iyi araliksiz 6-7 saat kullanimimda hicbir kesilme, takılma, donma sorunu yaşatmadı bana skatezlerde cok iyi diyemem ama fiyatina göre güzel is gorur bu fiyata bu mouse çok iyi bence fiyati artar almayi dusunenlerin en kisa surede almasini oneririm
Hayırlı olsun bilgiler için teşekkürler hocam.

Arkadaşlar ürün elime ulaştı şu an bağlantılarını çözemedim tam 3 tür bağlantısı var kablosuz kablolu bluetooth ama Bluetooth bağlayayamıyorum niyeyse nasıl yaptınız acaba

Bu arada arkadaşlar yazılımı var mı mouse'un

Son düzenleme:
Arkadaşlar ürün elime ulaştı şu an bağlantılarını çözemedim tam 3 tür bağlantısı var kablosuz kablolu bluetooth ama Bluetooth bağlayayamıyorum niyeyse nasıl yaptınız acaba

Bu arada arkadaşlar yazılımı var mı mouse'un
altta var sürücü indirme diye

bu arada mouseu ben cok beğendim 1060tl ye almıstım nays ile fiyatını sonuna kadar hakediyor uygulamasıda cok detaylı

Bluetooth o kadar kaliteli olmaz mantık olarak evet ama şu an onu uyguluyamıyorum yani bluetooth bağlantısını bir türlü beceremedim la

ürünün Ledi yok sanırım arkadaşlar kullanım sırasında doğru mu

ben de anlamadım ki arkadaş güzel gözükürdü ledleri

evet mod değiştirince de yeşil mavi falan oluyor bir süreliğine
Ürün nasıl sizce şuan sipariş verdim kötü yorumlar görüyorum acaba iade etsenmi diye düşünüyorum

Bluetooth o kadar kaliteli olmaz mantık olarak evet ama şu an onu uyguluyamıyorum yani bluetooth bağlantısını bir türlü beceremedim la
Sizce nasıl ürün şimdi sipariş ettimde kötü yorumlar korkuttu biraz

Connect Game'den ürün alınır da müşteri hizmetleri konusunda gerçekten berbatlar... Ama darmoshark m3 ben önermem malzeme kalitesi falan yerlerde zaten...

İmzada delux fare yok ki?
Kanka bırak allahini seversen 3395 sensor kaith Switch var hala malzeme kalitesi diyorsun ya.

Orochi v2 ile arasındaki fark ne kadar? Özellik olarak. Orochi v2 alacaktım ancak bu daha iyiyse bunu alayım
Sensoru daha iyi

Ürün nasıl sizce şuan sipariş verdim kötü yorumlar görüyorum acaba iade etsenmi diye düşünüyorum

Sizce nasıl ürün şimdi sipariş ettimde kötü yorumlar korkuttu biraz
Hocam ben de sipariş ettim bu gün logitech g serisine 3000 vereceğime 3 tane bundan alırım o derece.

Geri