Mail gelmemiş ama dün attığım hesap açmadan aldım sorun olur mu mailine cevap gelmiş rahatladımMail gereksiz e postalara falan gelmiş olabilir.
Kullanıyor musun yeni mi aldindaha önce alisveris yaptim sorun olmadı ayrıca sadece urun sorunluysa iade kabul ediyorlar şahsen yaşadım birde saticiyla iletisim kurmak zor bu arada hayırlı olsun almissin sanirim bende dayanamayıp aldım beyazından
bende bugun siparis verdim umarim parasina değerKullanıyor musun yeni mi aldin
Hesap açsanda açmasanda o mouse gelecekMail gelmemiş ama dün attığım hesap açmadan aldım sorun olur mu mailine cevap gelmiş rahatladım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kullanıyor musun yeni mi aldin
Hocamlar selamın aleyküm mouse dün elime geçti öncelikle hafifliğinin verdiği ciddi bir dandiklik hissi geldi bana ama sorun değil çünkü dünyanın en iyi sensörü kailh switchler ve 58 gram ağırıkta bu fiyata nasıl verilebilirdiKullanan var mı şuan nasıl mouse
Yok şu an gelmedi yarın gelecek gelirse. gelmezse dağıtıma çıkacağı gün haftaya kalıyor maalesef olmadı ben erkenden alabilirsem alacağım.
zaten yorumlucam. arkadaşım da almış onun yorumunu da katıcam ayrıca üstte ki arkadaş ta yazar.
Hesap açsanda açmasanda o mouse gelecek![]()
Hesap açsanda açmasanda o mouse gelecek![]()
.bende bugun siparis verdim umarim parasina değer
hocam almanyada bile 70 euro yanlış görmediysem tehlikeliÇok teşekkürler. Umarım fiyatı patlamaz.
Aleyküm selam Hayırlı olsun hocamHocamlar selamın aleyküm mouse dün elime geçti öncelikle hafifliğinin verdiği ciddi bir dandiklik hissi geldi bana ama sorun değil çünkü dünyanın en iyi sensörü kailh switchler ve 58 gram ağırıkta bu fiyata nasıl verilebilirdi
her neyse boş yapmayalım hyperx haste mousumdan geçiş yaptım dün 3 saat kadar valorant oynadım en başta alışamadım falan ama 2. saatin sonunda ciddi vurabilmeye başladım şu an fortnite da denedim onda da baya başarılı olduğunu düşünüyorum yazılımı detaylı olmuş ilk defa bir mouse yazılımında bu kadar özellik gördüm yani kısacası parasının her kuruşuna değer agamlar sorularınız varsa alabilirim ama alanı asla pişman edeceğini düşünmüyorum bu fiyata bedava
.
yok hocam sıkınca ses gelmiyor sadece hafif diye en başta dandik hissettiriyorAleyküm selam Hayırlı olsun hocampeki malzeme kalitesi nasıl mesela yanlardan sıktığınızda gıcırtı sesi faln geliyor mu ?