1-2 k arası wireless mouse arıyorum elim biraz büyük boyutu büyük olursa sevinirim teşekkürler
Bu mouse güzel gibi çok anlamıyorum ama site güvenilir mi? birde mouse büyük ele uygunmudur ?![]()
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...shop.connectgame.com.tr
Piyasada fp olarak hatta yüksek paralarda bile en iyi wireless mouse u.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kailh 0.8 Switch, 650 ips 50 g 3395 sensör l. Sensor ve Switchleri logitech superlight pro dan falan daha iyi daha bir çok mouse u solluyor. Ben de alacağım kendime tik hızı indirimlerini bekliyorum 1200 TL
Ele uygun, site güvenilir aynı satici n11de de satış yapıyor herkes burdan alıyor. Ayrics 2.5 k ya da daha iyi alternatifi yokBütceyi 2.5k civarına çıkartabilirim tüm önerilerinizi bekliyorum
Bu mouse güzel gibi çok anlamıyorum ama site güvenilir mi? birde mouse büyük ele uygunmudur ?
Tamam alıyorum şimdi teşekkürlerEle uygun, site güvenilir aynı satici n11de de satış yapıyor herkes burdan alıyor. Ayrics 2.5 k ya da daha iyi alternatifi yok
Hayırlı olsun birisi incelemesini de paylaşmıştı forumda bakabilirsin.Tamam alıyorum şimdi teşekkürler
Malzeme kalitesi berbat![]()
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...shop.connectgame.com.tr
Piyasada fp olarak hatta yüksek paralarda bile en iyi wireless mouse u.
Kailh 0.8 Switch, 650 ips 50 g 3395 sensör l. Sensor ve Switchleri logitech superlight pro dan falan daha iyi daha bir çok mouse u solluyor. Ben de alacağım kendime tik hızı indirimlerini bekliyorum 1200 TL
Var custom skatez ile sorunsuz kullanılıyor kanka. Normal kalitesi de kötü gelmiyor banaLamzu Atlantis
Ninjutso sora
Pulsar x2
Malzeme kalitesi berbat
2.5kya nasıl alternatif yok kardeş? Skatezlerinden felan haberin var mı
Öyle abarttığın kadar alınacak 2.5k bandıyla yarışacak bir mouse değilVar custom skatez ile sorunsuz kullanılıyor kanka. Normal kalitesi de kötü gelmiyor bana
2k bandıyla yarışır da 2.5 zorlar dediğin gibi biraz abartmışımÖyle abarttığın kadar alınacak 2.5k bandıyla yarışacak bir mouse değil
Sensör olarak biraz geri kalsada2k bandıyla yarışır da 2.5 zorlar dediğin gibi biraz abartmışım
Dediğim gibi ben fps oynayacak adamın çok takilacağını sanmıyorum, LEM arkadaşım haste 2den geçti 1 haftada alıştıSensör olarak biraz geri kalsada
Hyperx haste 2 wireless
Endgame xm2we felan daha iyi kalite olarak
Haste 2 türkiyede yok daha amaDediğim gibi ben fps oynayacak adamın çok takilacağını sanmıyorum, LEM arkadaşım haste 2den geçti 1 haftada alıştı