4 gün sonra gideceğim memlekete bilmiyorum konuşsam acaba gerçekten bişeyler düzelir mi yoksa aynı şekilde devam eder mi?
1674334486
Ama haddini fazlasıyla aştı şu son yaptığı ile. Düzeltsem ne olacak?
Olaylarda bir kişi değil sadece en aşağı 3 4 kişinin fikrini aldık ve aldım. Her olayda araya birilerini mi sokacağız illa anlaması için. Bir kere olsa neyse bi kaç defa oldu bu. Her seferinde kendimden taviz verdim.
Kaçıncı son olacak bilmiyorum. Bir şeyleri benim söylediğimde anlamıyor tersine gidiyor sürekli. İlla birine soracağız birinden akıl alacağız haksız çıkacak anca kabul ediyor, anca özür diliyor. Yaptığı şeyin normal olmadığını bir kere benim söylediğimde anlamadı. Hep inat edip trip atıp kendini...
Anlayamadım neyine zorluyor yazmak için ne yapmaya çalışıyor. Yok dedim üstüne bide trip yedim sanki haklıymış gibi.
1674320051
Teşekkür ederim ben onun için her şeyi göze alırken onun böyle yapması çok can acıtası bir durum. Saçmalamaya başladı iyice sormasan ne kaybedeceksin. Soruyum mu...
Bugün kendinden hoşlanan çocuğa ganosunu nasıl yükseltmiş, nasıl ders çalışmış diye soracağım diye tutturdu. Yok sorma dedim ortalık karıştı. Ben ona senle konuşma fırsatını bile vermek istemiyorum dedim. O bana yavşasa bile ben nasıl davranacağımı biliyorum dedi. Olsun ben o fırsatı vermeni...
10 dakika önce melih ile buluşabilir miyim diye bir mesaj aldım. Hayır dedim. Benden emin değilsen niye benimlesin diye bir cevap aldım. Gerçekten komedi. Meselenin hala güven meselesi olduğunu düşünüyor.
Senden önce de erkek arkadaşlarım vardı, ben senin karın değilim karın olsamda yapamazsın...
10 dakika önce melih ile buluşabilir miyim diye bir mesaj aldım. Hayır dedim. Benden emin değilsen niye benimlesin diye bir cevap aldım. Gerçekten komedi. Meselenin hala güven meselesi olduğunu düşünüyor. Ne yapacağız bilmiyorum.
Çok kıskanmama gibi bir ihtimal yok 😂. İçimden geliyor durduramıyorum. İster istemezde huzursuz ediyor moralim bozuluyor. Günlük hayatım etkileniyor o derece kötü etkiliyor. Yemekten kesiliyorum yaptıklarından zevk almıyorum.
Artık bu erkek meselesinde bişeyleri alttan almayacağım. Çekemiyorum çünkü. Nereye gider ne olur hayırlısı. Teşekkür ederim
1672935188
Ona çok bağlıyım seviyorum. Birde kaybetmek istemediğimden çok üstelemiyordum. Hala kaybetmek istemiyorum. Bitirmek benim tarafımdam olmaz sanmıyorum. Bitirmek...