Kasım indirimi cart curt derken aldık malzemeleride kullanmayı bilmiyoruz youtubedede video türkçe en azından
Msı anakartımda sıvı soğutma var pompa hızı ayarlanıyor mu fan kontolü yapıcam ingilizce mnü sıfır bilgi fanlarınhızlandırıp kapatıcam cğu fanı ayarlıcam forumda benzer konuda yol İNTEL...
The uploaded file is too large for the server to process hatası alıyorum foto atamıyorum :D abi herşeyim sıkıntı ya dediğiniz yerde A-XMP YAZIYOR iyişallah fotoğraf gelmiştir bugün donanım arşivi instagram hikayesinde aynı remlerle sistem hikayesi attı sizmiydiniz patriot aynı tem mhz si farklı...
4 slot var birer boşluk şu taktım hocam 1 2 3 4 ben 2 4 de taktım sorun olur mu
1704552355
Rem markası patriot venom 7400 mhz cl36 kutu barkotundan siyesine girdim hemde kullanıcı yorumlarına baktım expo bar yazıyorlardı
bendede MSI ANAKART VAR X670E CARBON WİFİ bi kaç kere yazdım şimdi konuda açtım cevap veren olmadı :( bende patriot venom 7400 mhz ram aldım expo ve xmp uyumlu yazıyor sitesinde lakin expo gözükmüyor xmp gözüküyor XMP desteği A-XMP diye gözüküyor expo yok yüksek frekansı A-XMP profil1 re...
Msı mag x670e carbon wifi analartıma patriot venom 7400 mhz ram aldım expo ve xmp uyumlu yazıyor sitesinde lakin expo gözükmüyor xmp gözüküyor XMP desteği A-XMP diye gözüküyor expo yok yüksek frekansı A-XMP profil1 re geçince veriyor ama bilgisayar 1 dk gibi bir sürede açılıyor ve anakartımda...
Msı mag x670e carbon wifi analartıma patriot venom 7400 mhz ram aldım expo ve xmp uyumlu yazıyor sitesinde lakin expo gözükmüyor xmp gözüküyor ve 7400 e çekip profil 1 yapıp f10 dan kaydedince yine olmuyor 4800 de başlangıödaki ayarda çalışıyor
Telefonum apple ios 17 den öncede bu problem vardı hattım türkcell görüşme yaparken mobil veri açık ama lte ilk başta 3 g dönüşüyor daha sonra yok oluyor , görüşme yaparken mobil verim kapanıyor bilen var mı
Elimde sıfır msı 360r v2 sıvı soğutma
Ryzen 5 5600 işlemci
Thermal thake 650 waat psu
Msı thoma hawk anakart var x 670e
Pek anlamıyordum ddr5 sisteme ddr4 işlemci mi ne almışım ilk başka minşng yapcaktım
Benlik değişmiş kızıverdim bu saydıklarım sıfır satılık post açmadımda açıcam yoeum...
Mining için sistem topluyorum çok hoşda patlama yanma yapar mı 4080 7950x3d ikiside çalışıxak başlangıç 1000 watt düşünüyorsumda buda açıkcası çekici geldi çünkü fşyatı baya uygun ve watt yüksek alınır mı arkadaşlar koruması nasıl olur yardımcı olucak var mı