nifak isimli üyenin son içerikleri

1. nifak

Gainward ve PNY Ekran Kartları Nasıldır?

gainward phantom gs 4080 kullanıyorum 2 yıl oldu efsane kart.
  2. nifak

🔥İndirim Sıvı soğutmalarda cazip fiyatlar + %10 iyzico

Enerrmax mı Thermalright mı almalı ?
  3. nifak

Yardım 4K gaming için 4070 Tİ'den 5080'e geçilir mi sizce ?

senin yapman gereken bana göre 6xxx beklemek
  4. nifak

Yardım RTX 5080--RYZEN 9950X 1000W PSU ÖNERİSİ

Ben msi 850w ile sorun yaşadım. Fsp geçtim ses falan yok hiçbir eksi yön ile karşılaşmadım.
  5. nifak

Yardım RTX 5080--RYZEN 9950X 1000W PSU ÖNERİSİ

Yazdığın modeli 1 yıldır kullanıyorum memnunum gayet.
  6. nifak

Hangi masayı almalıyım sizce ?

Detaylı bakınca aynı göründü bana da şu an. Ama o ayakların altındaki yere değen yerde ek farklı bir parça yok bende. 160 cm yeter eğer kasayı masaya koymaz isen. Değerlendirmelerdeki fotoğraflara bakınca da belli oluyor zaten. Ben 2 ekran koymuştum 27 inç 140 santim olan modele. Birini iptal...
  7. nifak

Alttaki için bir şey diyemem dediğim gibi ayakları farklı görünüyor. Üstteki masa taş gibi gram sallanma yok aşırı sağlam.
  8. nifak

O zaman kendi masamı önereyim. Kahverengi-siyah olanı kullanıyorum aynı masanın 140cm olanını. Bu fiyatlara daha iyisini bulabileceğini düşünmüyorum. Aşırı memnunum ben. https://www.trendyol.com/arpelia/calisma-masasi-160x80x75-cm-p-746381010 Bembeyaz istersen de şu varmış ama ayakları farklı...
  9. nifak

Attığın masa bu değil mi ? https://www.ikea.com.tr/urun/alex-beyaz-200x60-cm-calisma-masasi-59417619
  10. nifak

Yardım GAINWARD MARKASI ALINIR MI

ben 4080 phantom gs modelini kullanıyorum 1 yılı geçti gayet memnunum. attığın model ile ilgili bilgim yok markadan ziyade modeller önemli biraz
  11. nifak

RTX 4070S GAİNWARD ALMAYIN

Giriş segment 2 fanlı model ile tepe seviye aourusu kıyaslanmamalı. 2 fanlı modeller arasından tercih edilmemeli.
  12. nifak

RTX 4070S GAİNWARD ALMAYIN

Gainward phantom gs 4080 var. 1 yılı geçti kullanıyorum. Buz gibi kart. Boş yere marka karalama. Model belirt test belirt daha sağlıklı olur.
  13. nifak

🔥İndirim ARCTIC Liquid Freezer II - 360 A-RGB 3418TL

Coolermaster Mb511 e sığar mı bunun radyatörü ramlere değer mi acaba? Not: Thermaltake th360 sığıyor.
  14. nifak

Gskills Ddr5 z5 neo ram arızası

arızalıdır o zaman gönder geri
  15. nifak

Gskills Ddr5 z5 neo ram arızası

xmp açık mı yaptın testleri
Geri