Neler Yeni

RTX 4070S GAİNWARD ALMAYIN

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Sıcaklık testlerinde 80 üzerinde dolanan soğutmasında sıkıntılar olan dünya pazarında satmadığı için türkiyeye kitlenen 4070 super modelidir gainward alınacak 4070 super modeli en az Palittir gainward ekran kartıyla olan bir sistemi önermem Şuan türkiyedeki en iyi 4070 super f/p sistem https://www.gamegaraj.com/urun/shar...PVJojDAVzbbvGfwZO7F3vd7KrfT8uB8oaAv_bEALw_wcB rami bütçeniz varsa 32 düşük cl 6000 mhz yoksa 300 tl farkla lexar 6000mhz cl 38 8x2 ramleri tercih edin

Bütçeniz varsa ve iki monitör kullanıyorsanız işlemciyi 7600 çünki içinde ekstra işlemcinin ekran kartı var bu ekran kartını ikinci monitörün performans kaybı oluşturmamamsı için 2. Monitörü anakartın display port veya hdmi çıkışına takacaksınız ve 2. Monitörden performans kaybı yaşamayacaksınız ve anakartı b650 yapmanız çünki oc desteği var ilerde işlemci değiştirmeden pc yi upgradelersiniz

Son düzenleme:

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Gainward da hangisi? Jetstream veya Phantom a laf atacak adamın alnını karışlarım.
Palit ve Gainward aynı çatı altında üretim yapıyor. Dual low tier modeller sonunda "II" ifaderli modeller ile elden geçirildi.

Daemonis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mehmet Hanifi
İnno3d aldım nasıldır?

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Alican ekinci
şu videonun sonlarına doğru sıcaklık testlerini görebilirsiniz gerçekten çok sıcak çalışıyor video konu dışı ama

Arabasevdalısı

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gainward da hangisi? Jetstream veya Phantom a laf atacak adamın alnını karışlarım.
Palit ve Gainward aynı çatı altında üretim yapıyor. Dual low tier modeller sonunda "II" ifaderli modeller ile elden geçirildi.
Tr de hazır sistemlerin hiç birinde göremedim açıkçası, palit modelinde ısınma sorunu yok aynı marka çatısı alnda olmaları aynı segmenti, kaliteyi hedeflediklerini göstermez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4070 super ghost ekran kartı ortalama sıcaklık testindeki sıcaklığı oyunlardaki 82 derece palit iste 73

İnno3d aldım nasıldır?
Fena değil, performans olarak bi tık altta gainward ile aynı klasmanda ama ısınma sorunu yok genel olarak kullanılır

şu videonun sonlarına doğru sıcaklık testlerini görebilirsiniz gerçekten çok sıcak çalışıyor video konu dışı ama
En iyi 4070 super gigabyte inki istatistik olarak diğer modellerden asus tan yüzde 3 gainward zart zurttan yüzde 7 daha fazla fps veriyor

Son düzenleme:

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Gainward phantom gs 4080 var. 1 yılı geçti kullanıyorum. Buz gibi kart. Boş yere marka karalama. Model belirt test belirt daha sağlıklı olur.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gainward phantom gs 4080 var. 1 yılı geçti kullanıyorum. Buz gibi kart. Boş yere marka karalama. Model belirt test belirt daha sağlıklı olur.
Al marka karalama krdşm daha üst segmentte olduğu için sağlıklı bir cihaz ama ghost serisi çöp 82 derece nedir amw

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Eren
fiyatına göre alınır evet biraz ısınıyor ama sorun olmaz.

epalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Durmuş T.
Palit ve Gainward giriş seviyesi kartları 4070 Super özellikle ısınıyor. Bu iki markanın orta üst seviye kartları da var onların soğutması iyi ama hazır sistemlere hep bu giriş seviyesi ürünleri koyuyorlar.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
fiyatına göre alınır evet biraz ısınıyor ama sorun olmaz.
500 lira daha verip palit alınır 70 derecelerde takılıyor o kart 3,4 sene sonra 80 derece üstü çalışan bir kart performans kaybına bile neden olur

Palit ve Gainward giriş seviyesi kartları 4070 Super özellikle ısınıyor. Bu iki markanın orta üst seviye kartları da var onların soğutması iyi ama hazır sistemlere hep bu giriş seviyesi ürünleri koyuyorlar.
Palitte bu kadar sıkıntılı değil 74-75 derece 82 çok kötü bir değer

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Al marka karalama krdşm daha üst segmentte olduğu için sağlıklı bir cihaz ama ghost serisi çöp 82 derece nedir amw
Giriş segment 2 fanlı model ile tepe seviye aourusu kıyaslanmamalı. 2 fanlı modeller arasından tercih edilmemeli.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Gigabyte nin 3 fanlı modeli performans anlamındada yüzde 7 üstün aynı kart olmasına rağmen 24 ü veren 27 verir onu alır.

Giriş segment 2 fanlı model ile tepe seviye aourusu kıyaslanmamalı. 2 fanlı modeller arasından tercih edilmemeli.
Emin olun diğer 2 fanlı kartlar da 70-en kötüsü 78 Ondan bile +4 derece kötü bir rakam

Ayrıca orda 2 fanlı asus da var onun değerleri de çok daha iyi kötü ye de kötü denir

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Eren
500 lira daha verip palit alınır 70 derecelerde takılıyor o kart 3,4 sene sonra 80 derece üstü çalışan bir kart performans kaybına bile neden olur

Palitte bu kadar sıkıntılı değil 74-75 derece 82 çok kötü bir değer
bence 7900 gre varken o fiyata 4070 super alınmaz hazır sistemlerde gainward ekran kartı yerine 500 tl fazlaya hangi sistemde palit ekran kartlı sistem var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,557
Üyeler
159,635
Son üye
erdemclkk
Top Bottom