motor bloğu dökme demir silindir kafası alüminyum olarak geçiyor sanırım ustada motor direkt dökme demir diye mavi antifriz koydu bende tabi bilmediğim için bir şey diyemedim . Hay böyle işe
şimdi araç kitapçığını buldum eflatun rengi antifriz öneriyorlar kısaca kırmızı koyun diyor . Usta neden bunun doğrusu mavi deyip öyle koydu merak ettim
Merhabalar.
Bundan 2 ay önce falan 2009 octavia 1.6 tour aracımın triger kayışını değiştirdim usta değiştirince biraz da antifriz eklemiş . Aracı çalıştırdım kenara çektim ne var ne yok diye bir baktım su deposu köpük köpük olmuş tekrar gittim ustaya sordum yağ kaçağı olabilir yağ filtresi...
bak bu konuda da kararsızım hazırlıkçı EDC meraklısıyım diğer meraklılarda bu konuda ikiye ayrılmış durumda şarjlı fenerler gündelik hayatta pratik olabiliyor ama iş fenerin şarjının bitmesiyle sıkıntıya girebiliyor bu yüzden kitle şarjlı ve pilli olarak ikiye ayrılmış durumda . Ben de iki...
Merhaba.
Günlük kullanım için 400 500 TL bandında bir fener almak istiyorum bu fiyata da benim bulduğum kalite marka denebilecek bi varta var . Vartanın da bazı modelleri 3 adet AAA pil ile çalışmakta benimde aklıma 3 adet AAA yerine bir tane 18650 pil ile fener çalışır mı düşüncesi geldi (pilin...
bu sınırımı bilmiyorum ama hangi sıcaklık değelerinda fanın hangi hızda dönmesini gerektiğini değiştirdim kendim sınır koydum ama nafile fan sürekli olarak 1 2 saniye çalışıp duruyor normal bir şey değil yani
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda ekran kartımın fanı, özellikle oyun oynarken veya ekran kaydı alırken sürekli devreye girip çıkıyor. Hızını manuel olarak ayarlıyorum, bu sefer de birkaç saniye boyunca hızını artırıp sonra tekrar eski hızına dönüyor. Bu döngü sürekli tekrarlanıyor; birkaç...
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce Hepsiburada üzerinden annem için bir M34 5G satın aldım. Cihazı annem kullanacağı için onun hattını üzerime almayı ve bu şekilde vergi indiriminden faydalanmayı düşünüyorum. Ancak, bu durumda adıma kayıtlı iki hat olacak. Bu durum başvuru sürecinde bir...