Arkadaşlar konuyu güncelliyorum. Yeni psu aldım ama anakarttan hiç belirti yok. Daha önce yazdığımda anlık çalışmıştı. Şuan yine hareket yok anakartta. Sanırım anakartım arızalı görünüyor.
Öyle düşünmemiştim en iyisi sökmeden farklı bir psu yada anakart power kablosu takarak deneyeceğim. Teşekkürler.
1734813440
@ardaakahs şuanda çok alakasız tekte çalıştı dram arızası verdi. Tek rami söktüm şuan açıldı kapatıp diğer ramı takarak tekrar denedim. Dram ve kırmızı yanıp söndü. İlk...
Psu tek başına tetik verse bile gücü tam iletmeyebilir mi ?
Son çare sökmeye başlıyordum. Sökmeden bir sormak istedim. Anakartı garantisi yok servise göndermeyi düşünmüştüm.
İyi Akşamlar
İş yoğunluğum sebebi ile uzun süredir bilgisayara bakamamıştım. Birkaç gün önce açmak istediğimde açılmıyordu. Biraz kablolarla oynayınca açılmıştı. Dün akşam yine aynı sorunla karşılaştım. Bütün güç kablolarını kontrol etmeme rağmen açılmadı. Sonra bir ara ethernet ışığı yandı...
Evet değişim veya iade konusunda amazon çağrı merkezi üzerinden görüşürseniz para iadesi veya değişim sağlanacaktır. Amazon bu konuda sorunsuz yardımcı oluyor.
Sanmam hocam yapmış zaten
1715764381
O link dışında olanlarda var şu attığım filtre ile tek tek bakmak lazım. Ekstra indirim olanlarda yeşil yazı ile %30 sepette ekstra indirim yazıyor...
Ekstra %30 prime kullanıcılara özel diye biliyorum. Eğer konu başındaki görseldeki gibi sepette ekstra indirim yapmadıysa iptal edip prime ile alabilirsiniz.
Akakçeden benim gördüğüm kadarıyla amazon dışında en yakın fiyat 2600TL bandında. Bence 1400TL için uygun geldi. Bir tane aldım elbet bir gün giyeriz :)
Renk ve bedenlere göre yaklaşık bu fiyatlara geliyor. Ödeme ekranında ekstra %30 indirim uygulanıyor.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BGQQTHKD/ref=twister_B0CVM6BYHS?_encoding=UTF8&th=1&psc=1