🔥İndirim Under Armour Erkek UA Charged Assert 10 Koşu Ayakkabısı 1255TL / 1475TL / 1268TL

Allah çarpsın bu forum sayesinde batıcam , gerekli gereksiz herşeyi alır oldum

Renk ve bedenlere göre yaklaşık bu fiyatlara geliyor. Ödeme ekranında ekstra %30 indirim uygulanıyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Renk ve bedenlere göre yaklaşık bu fiyatlara geliyor. Ödeme ekranında ekstra %30 indirim uygulanıyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bende 1197 TL'ye bunu aldım. yarı yarıya fark var neredeyse..

Under Armour Ua Charged Surge 4 koşu ayakkabısı Erkek​

Ekler

• 1715775087724.png
    1715775087724.png
    873.8 KB · Hit: 116

Bende 1197 TL'ye bunu aldım. yarı yarıya fark var neredeyse..

Under Armour Ua Charged Surge 4 koşu ayakkabısı Erkek​

Bende bundan iş arkadaşıma aldım az önce yarın gelecek bakalım.

Mavi haric kalmamış ki

yeşili mi alınır yoksa siyah beyazı mı szce

44 giyerim normalde, 1 numara büyük aldım ama yine de baş parmak kısmında vurma yaptı.
Ön kısmı biraz sert bir yapıda, göz önüne alarak sipariş verin.

bu markayı bir türlü sevemedim resimlerle gelen ürünlerin alakası yok bir nike gibide durmuyor çinde üretilen ucuz ayakkabılar gibi duruyor yapışkan yerleri falan taşmış kalitesiz hissettiriyor:(

Adidas ve Nike ta tüm modellerde 44,5 giyiyorum. Adidas ya da Nike giyenler bilgilendirme yapabilirler mi?Bu ayakkabılarda kaç numara giyiyorsunuz.Beden tablosuna göre yine 44.5 numara çıkıyor ama çoğu kişi 1 numara büyük alın demiş.İkilemde kaldım.

Adidas ve Nike ta tüm modellerde 44,5 giyiyorum. Adidas ya da Nike giyenler bilgilendirme yapabilirler mi?Bu ayakkabılarda kaç numara giyiyorsunuz.Beden tablosuna göre yine 44.5 numara çıkıyor ama çoğu kişi 1 numara büyük alın demiş.İkilemde kaldım.
adidas 45.5 bunda 45 giyiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,296
Üyeler
173,797
Son üye
cowri33
Geri