vurucu4242
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 251
900 e düşmez bu model hocam. Bilemeyiz tabi ama dip fiyat şu anBunlarda 900küsüre düşmüyor sanırım 1400 satın alırken de
900 e düşmez bu model hocam. Bilemeyiz tabi ama dip fiyat şu anBunlarda 900küsüre düşmüyor sanırım 1400 satın alırken de
Güzel duruyor hocam. Bunda içe basma sorunu olanlar için ortopedik iç yastığı var mı acaba?Spor ayakkabı bakanlar sneaks upta 1+1 kampanyası var tanesi 1700tlye nike iniator ya da diğet spor ayakkabılara bakabilirler
Nike Initiator | ERKEK | 394055-023 | Sneaks Up
Nike Initiator ERKEK SİYAH Sneaker Sneaks Up'ta Seni Bekliyor. Aradığın NIKE Sneaker Modellerini Keşfet. Ürün Kodu: 394055_023www.sneaksup.com
Hocam hangi renk daha güzel sence siyah sipariş verdim ama bilemedim. Bide iptalde kupon yatıyor mu?75 LİRALIK KUPONLA 336 LİRAYA GELİYOR HAFIZALI TABAN ÇOK RAHAT BİR MODEL 2 RENGİNİ DE ALDIM ÇOK MEMENUNUM , İHTİYACI OLAN BİR BAKSIN DERİM
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben siyahı daha çok sevdim bence çok daha güzel duruyor, kupon olayını hiç bilmiyorum ama yatar diye düşünüyorumHocam hangi renk daha güzel sence siyah sipariş verdim ama bilemedim. Bide iptalde kupon yatıyor mu?
Bilmiyorum hocam googleda sneak up diye aratırsanız 2al1 öde sekmesi çıkıyo orda başka kampanyalı ayakkabılar da varGüzel duruyor hocam. Bunda içe basma sorunu olanlar için ortopedik iç yastığı var mı acaba?
Kargoya verilmiş zaten hocam siyah beğenmeniz iyi oldu. Paylaştığınız için teşekkür ederimBen siyahı daha çok sevdim bence çok daha güzel duruyor, kupon olayını hiç bilmiyorum ama yatar diye düşünüyorum
rica ederim hayırlı olsunnnKargoya verilmiş zaten hocam siyah beğenmeniz iyi oldu. Paylaştığınız için teşekkür ederim
Eyvallah hocam sizede hayırlı olsun güle güle giyinrica ederim hayırlı olsunnn
sağolunnnEyvallah hocam sizede hayırlı olsun güle güle giyin