nurettinsevinc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 390
Renk ve bedenlere göre yaklaşık bu fiyatlara geliyor. Ödeme ekranında ekstra %30 indirim uygulanıyor.
Görünüşü nasıl peki. Ürünün ayakta duruşuna ilişkin bir fotoğraf göremedimÇok rahat ayakkabı öneririm
Akakçeden benim gördüğüm kadarıyla amazon dışında en yakın fiyat 2600TL bandında. Bence 1400TL için uygun geldi. Bir tane aldım elbet bir gün giyerizFull siyah olanı almayı düşünüyormda cidden indirim var mı akakçeye göre yokta o yüzden soruyorum.
Underlar fotoda kötü gözüküyor da gerçekte kötü gözükmüyo youtubedan video bakınGörünüşü nasıl peki. Ürünün ayakta duruşuna ilişkin bir fotoğraf göremedim
Neyse dediğinizde doğru alayim bende beğenmezsem iade ederiz olmadı. Bu arada naysla alın taksitle almayacaksanız 150 tl daha verir.Akakçeden benim gördüğüm kadarıyla amazon dışında en yakın fiyat 2600TL bandında. Bence 1400TL için uygun geldi. Bir tane aldım elbet bir gün giyeriz![]()
Kalıp dar demişler hocam buçuklu alınabilir.kalıbı nasıl
Hocam tam beden aldım ben çok mu darAlıntıyı görüntüleşu ana kadar
UA kullanıyorum 2 senedir hep rahat ve kaliteli olarak gördüm adidas vs den sonra 2 tane çektim beni bi 1-2 yıl götütür
şu andada 9 var ayağımda
0.5 beden büyük alın ayağınızdan
varsa 0.5 büyük beden al normalde 44 ama ua da 44.5 alıyorumHocam tam beden aldım ben çok mu dar