Anladım Son Olarak Konu İle Dahada Alakasız Şöyle Rahat Muhabbet Edicek Bilgisayardan Anlayanların Olduğu Bir Yer Biliyor Musun Discord Gittikten Sonra...
Merhaba Müzik İçin Sony Xm5 Seviyesinde Bir Kulaklık Arıyorum Önerilerinizi İletirseniz Sevinirim Fiyat Olarak Çok Uçmanın Anlamı Yok Sony Xm 5 14000 Tl...
Ya Konu İle Alakasız Olacak Ta Bu Milletteki Aula F75 Klavye Sevdası Nereden Geldi Herkes Almaya Başlamış Yok alanda 3-4 Ay Sonra 2. Elden Satmak İçin...
Merhaba Ekran Kartı Kullanım Oranına Bakınız Eğer %100 de Bu FPS Leri Alıyorsanız Evet Bu Değerler Düşük Ancak Bu Değere Monitörün Çözünürlüğünün de Dahil...
Günümüzde Gümrük Mantığı Aşırı Saçma Ve Random Şekilde İlerliyor Yakın Zamanda Bir Arkadaşa Hediye İçin Japonyadan Peluş Getirttim Peluşun Kargo Dahil...
Merhaba Benim Monitörlerden Biri Bu Model 27 İnç Bahsettiğiniz hızlı Oyunlar İçin Fazla Büyük Olabilir 24 İnç Civarı Monitör Kontrolü Açısından Daha İyi...
Merhaba Güncel Gümrük Kuralları Gereği Ürün Eğer 30 Doları Geçikse Gümrük Kafasına Göre Yok Bunu Almayın Diyip Geri Yollatabiliyor Biraz Tuhaf Bi Durum...
Merhaba Direkt Şu Ram Diye Öneride Bulunamayacağım Şuanda Ancak 2. Sorunuz Olan 8Gb İle uyumlu mu? Ya Cevap Vereyim İsterseniz 2 4 8 16 Gb Ram i Aynı Anda...