lenovo olan için diyorsanız uzunca tartışılan bir konusu vardı oradan bakabilirsiniz
1762932825
evet o da çok tatlı gözüküyor fiyatta iyi düşmüş gibi ama benim bütçe için bi hayli fazla
evet hocam ya hala araştırıyordum birde alıp almamakta kararsızım 2. monitör icin evde biraz tepki alacağız bari almışken iyi bir şey alayım diye iyice bakıyordum en son buna karar getirdim ama işte %5 lik indiirm gitmişti
Lenovo Legion 25-10 modeline bakıyorum hocam 2 3 gündür deli gibi bakıyom sadece içime en yatan bu oldu gibi ama şu an 7500 indirime girer mi diye korkuyla bekliyorum bir süre daha bekleyeceğim olmadı çekerim
Tekrar indirime girer mi acaba ona göre çekelim direkt araştırdım bu fiyat bandı ve bu hz değerleri için gayet iyi gibi yeni olmasına rağmen forumdaki arkadaşlar sağ olsun hakkında detaylıca konuşmuşlar.
evet şimdi baktım öyleymiş bilgisizliğime verin monitör tavsiyesi olarak ne dersiniz 6 taksit bulabilsem güzel bir 240 veya 280 ede okeyim ama genellikle 3 taksitli oluyor o yüzden bunu alayım diyorum ama aklım iyice karıştı
hocam rx6700xt ve ryzen 5 5600 var şu an asusvg249q1a kullanıyorum ama panelinde bir kere sorun çıktı siyahlaşmalar gibisinden gonderdim duzeldi ama nadiren yine oluyor fps cogunluklu oynuyorum 240 300hz civarı çok monitor var 4.5k 7.5k arası ama hepsinde bir sorun var gibi ışık sızmasıdır ölü...
bildigim kadarı ile şu an bir kurulum için gelmeyecekler aktif bir vdsl olduğundan varsada hiç haberim yok sadece gelince giga için gelirler diye düşünüyorum. 12 Aylık ödeme işinde arkadaş kodu işi oluyor mu oluyorsa paylşalım kodları nasıl oluyor bilmiyorum ama
benim bir arkadaşımın evinde onlara bırakmışlardı ama sanırım onlarda giga yoktu ve baya baya önceydi bakalım ya aktifleştiiğinde gelip göreceğiz ben en yakın zamanda 12 aylık ödemeyide yapayım zamlı fiyat patlamasın elimizde. Bilgilendirme ve cevaplar için teşekkürler hocam iyi günler size...
Öncelikle cevap için teşekkürler hocam kaç yere konu açtım 1 Allahın kulu bir şey yazmadı. Evet bende sizin gibi düşünüyorum ama temsilci ile konuşurken yeni abonelik tarzı bir konuşma aklımda kalmış ne kadar doğru hiç hatırlamıyorum belki ben yanlış anlamışımdır diye başkalarına danışmak...
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ama net bir cevap bulamadığından konu açmak istedim. Geçen günlerde binama Türknet 1000mbps kutusu geldiğini gördüm. Aktif olarak kullandığım Vodafone İnternetinde taahhütü az kalmıştı. turknet cayma bedelini karşıladığı için ayrıldım. Amacım...
17.07.2025 tarihinde gittim sgk ya ne olur ne olmaz diye yanımda mezuniyet belgemi üniversite e-kayıt belgemi ve işe giriş belgemi götürdüm ama hiç gerek olmadı arkadaş direkt sistem üzerinden görüp bir hata olduğunu söyledi hatta şaşırdı nasıl çıkmış diye hemen tüm borçları sildi
2022 Haziranında üniversiteye hayıt olup 2024 Haziranda mezun olmuştum üstüne 2021 yılından beride sigortali olarak çalışıyordum buna rağmen öğrencilik dönemim için yaklaşık 2500tl borç üstüne 1500tl gecikme zammı çıkmıştı çok takmadım ama şu an gecikme zammına 1000tl daha eklenmiş bunu...
maalesef zamanında 3 forumdan 1 cevap bile gelmediğinden satıcı puanı, ürün değerlendirmesi ve taksit imkanına falan baktım gskill olanı aldım ve dün akşam taktım