Hocam, elleri fazla tireyen biri olarak ekran kartı için lazım olan temizliği yapmak benim için zor olur. Şimdilik işlemci macunu değiştirmekten öteye geçmemeyi tercih edeceğim yine de teşekkür ederim.
Elimde 750w silver+ corsair bir psu var ICUE 4000X kasa ile beraber gelmişti. eskiden ilk 2...
tamamdır telefondan kayıt alacağım anbean
1751057024
Şöyle işlem sırasında iki uygulamadan da ss aldım. Video'ya da çektim onu da yt yükeleyip göndereceğim. Furmark 2 hala çalışıyor pc sesi yükseldi fakat kapanmaya yakın olduğu zamanki kadar bağırmadı.
Merhaba arkadaşlar, bir ay sonra 4 yaşını dolduracak olan Gigabyte RTX 3070 Vision OC bir ekran kartım var. Geçen yıla kadar sorunsuz çalışıyordu ancak özellikle de son zamanlarda olmak üzere hafif zorlayıcı oyunlarda bile aşırı fan sesi çıkarmaya ve bir süre sonra iki monitörüm de siyah ekrana...
Hocam, konu hakkında maalesef bilgim yetersiz. Temizlemede umarım zarar vermemişlerdir. Fakat güncelleme konusunu da bizzat deneyimlemiş biri olarak eğer ekran kartı ise direkt ddu, hızlı ve kolay çözüm zaten, windows ise önce DISM'li bir kod vardı önce o. Düzelmez ise bir format usbsi ile...
Konuyla alakalı çok bilgili değilim fakat benzer problemi DDU ile driverı silip daha sonra tekrar yükleyerek çözdüm. Nvidia App nedense bende çok problemli çalışıyor ve her driver update sonrası sendeki gibi çok mavi ekran hatası alıyordum. Şu an eski uygulamayı(Geforce Experience) kullanıyorum...
Eğer HDMI 2.1 destekliyor ise hatırladığım kadarıyla(Copilot AI'a da sordum) 1080p ve 1440p(2k)'de HDMI da 240Hz verir. Kablonuzun ve monitörünüzün HDMI 2.1 standartlarını desteleyip desteklemediğini kontrol etmenizi öneririm. Çünkü genelde problem oradan çıkıyor.
1080p (Full HD): Up to 240Hz...
Hocam merhaba, çözüldü olarak işaretlemişsiniz. Nasıl çözdünüz acaba? Ben benimkinin sıcaklıktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat başka bir çözümü varsa deneyeyim.
https://www.hepsiburada.com/huawei-matebook-d16-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-windows-11-home-16-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002NKF5Q?magaza=Hepsiburada
Link oraya sığmıyormuş
Herkese merhaba, ben bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Bir bilgisayar alıp 4 sene okulda problem çekmemek istiyorum. Alacağım bilgisayarı en azından şimdilik basit kodlama işleri yapmak için kullanacağım. Seçeceğim bilgisayarda önceliğim problem çıkarmaması ve uzun batarya ömrüne...