onur.tarchin isimli üyenin son içerikleri

1. onur.tarchin

CR25R300F Rampage monitör deneyimim kullanıcı olarak

ürünü tam olarak 4-5 gündür kullanıyorum ve diyebilirim ki harika bir monitör ghostingi hiç denebilecek kadar az yırtılmalar falan için g sync ideal hzsi harika hiçbir sorun yaşamadım ışık sızması olduğunu hiç fark etmedim bile zaten çok az normal derecede harika monitör fiyatına değer ilk kez...
  2. onur.tarchin

Yeni Monitör önerisi

panelin güvenilirliği uzun ömürlülüğü vs.
  3. onur.tarchin

Yeni Monitör önerisi

videoyu 3-4 defa izledim panelinden bahsetmiyor ama sorun çıkaracağını düşünmüyorum ölü piksel konusu da sorun bile değil gidip alacağım
  4. onur.tarchin

Yeni Monitör önerisi

eyvallah
  5. onur.tarchin

Yeni Monitör önerisi

hocam 7 çok asus da olsa ben sadece istatiksel değerlendiriyorum sadece öğrenmek istediğim rampage alsam sorun çıkarır mı yada viewsonic
  6. onur.tarchin

Yeni Monitör önerisi

rekabetçi oyunlar oynuyorum ve çoğu zaman çözünürlüğü düşük kullanıyorum bazen 1024x768 de bile kullanıyorum 2k monitörler 27 inç çok çok çok büyük geliyor 1080 yeterli ve alacağım monitör vatan veya mediamarktta olmalı gidip alacağım monitörü
  7. onur.tarchin

Yeni Monitör önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_viewsonic-vx2479a-hd-pro-24-inc-1-ms-240-hz-ips-gaming-monitor-1246231.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.82.1...
  8. onur.tarchin

6-7K bütçe 240hz+ monitör

büyük monitör sevmiyorum ilk kez iyi bir bilgisayarım olacak şuanki bilgisayarımda kullandığım çözünürlük 1024x768 ve bana bu bile yetiyor çözünürlüğü zaten düşüreceğim oynadığım oyunlarda böyle alıştım
  9. onur.tarchin

6-7K bütçe 240hz+ monitör

6 7 bin fiyat bandında iyi bir 1080p monitör arıyorum rekabetçi oyunlar oynayacağım yaşadığım yerde rampagenin CR25R300F monitör var 300 hz olan 6500 tl piyasa fiyatından 500 daha fazla ama evimin yanında babam çok iyi bir indirim olmadıkça internetten ürün almıyor siz ne önerirsiniz nasıl bir...
  10. onur.tarchin

Çözüldü✓ 9k bütce 2k monitor onerisi

sabah vermişler kargoya sizinki de bugün kargoya verilir herhalde 1755683666
  11. onur.tarchin

Çözüldü✓ 9k bütce 2k monitor onerisi

ben de aynı sistemi gaming gecesinde sipariş verdim sabah kargoya vermişler şuan monitör araştırıyorum güzel sistem
  12. onur.tarchin

Yeni pc için gerekenler

endura 1 modelinin 750w 80+ bronze sertifikalı psusu rekabetçi ağırlıklı oynuyorum 1755439025 https://www.incehesap.com/apex-edge-tavsiye-sistem-fiyati-76222/ 45kya aldım gamimg gecesinden
  13. onur.tarchin

Yeni pc için gerekenler

yeni 5070li ryzen 5 7600lü bir sistem aldım soğutucusu segotep windclear t2 alt segment bir soğutucu bir sorun çıkarır mı daha sistem elime ulaşmadı bir sorum daha kasa ve psu segotep akım korumalı priz kullanıyorum bir şikayeti olan var mı ve monitör önerebilirsiniz daha sipariş vermedim
  14. onur.tarchin

RTX 5070 için Monitör önerisi

Bugün gaming gecesinden 45kya 5070 7600 sistem sipariş ettim kargo süreci 1 haftayı bulacağından monitörü daha almadım normalde 2k düşünüyorum ama 5070in 12 gb vrami sorun çıkarabilir bütçem ennn fazla 6k daha çok rekabetçi oyun oynarım
  15. onur.tarchin

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/apex-edge-tavsiye-sistem-fiyati-76222/#tabs özelleştirmeden aldım parçalardan huzursuz edebilecek veya ilerde geliştirilebilecek bir parçası var mıdır
Geri