Yeni pc için gerekenler

Reaksiyon skoru
37
yeni 5070li ryzen 5 7600lü bir sistem aldım soğutucusu segotep windclear t2 alt segment bir soğutucu bir sorun çıkarır mı daha sistem elime ulaşmadı bir sorum daha kasa ve psu segotep akım korumalı priz kullanıyorum bir şikayeti olan var mı ve monitör önerebilirsiniz daha sipariş vermedim

yeni 5070li ryzen 5 7600lü bir sistem aldım soğutucusu segotep windclear t2 alt segment bir soğutucu bir sorun çıkarır mı daha sistem elime ulaşmadı bir sorum daha kasa ve psu segotep akım korumalı priz kullanıyorum bir şikayeti olan var mı ve monitör önerebilirsiniz daha sipariş vermedim
ne tarz oyunlar oynadığınızı ve bütçenizi bilmeden monitör tavsiyesi yapamaz kimse. Psunun modeli önemli çok kaliteli psuları da var segotepin.

Sorun çıkarmaz, test edersin sıcaklıklar anormal yüksekse önce termal macunu kontrol edersin yenilersin yine yüksekse daha iyi sogutucuya gecersin

Kasa olarka hangi modelini aldın? BN750 bulunan kasaysa iyi sayılır içindeki PSU. Akım korumalı priz ile kullanmaya devam et. Çünkü MOV dediğimiz aşırı akımdan koruyan parça yok o PSU'nun içinde.

ne tarz oyunlar oynadığınızı ve bütçenizi bilmeden monitör tavsiyesi yapamaz kimse. Psunun modeli önemli çok kaliteli psuları da var segotepin.
endura 1 modelinin 750w 80+ bronze sertifikalı psusu rekabetçi ağırlıklı oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

endura 1 modelinin 750w 80+ bronze sertifikalı psusu rekabetçi ağırlıklı oynuyorum
https://www.incehesap.com/apex-edge-tavsiye-sistem-fiyati-76222/ 45kya aldım gamimg gecesinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,681
Üyeler
183,158
Son üye
zeyneps
Geri