nasıl peki çok uzun süre takınca sıkıyor mu yada mikrofonun ses kalitesi nasıl deneme şansınız oldumu acaba hiç
1586882069
onu bugün inceledim hatta incehesapta indirimde şu an ama nasıl ses kalitesi veya uzun süre takınca sıkıyormu yandan filan
1586882094
eeeeee
500-600 a kadar bir kulaklık...
Kulaklık almak istiyorum ancak ne alacagım konusunda cok karar verebilmiş değilim.Kalkıpta ünlü markaların 1k civarı olan kulaklıklarını düşünmüyorum daha çok orta bütçeli kulaklık arıyorum.Markasından ziyade ses kalitesi önemli benim için.Ayrıca 7.1 diyorlar ama ne olduguna dair hiç bir bilgim...
Yukarıdaki yorum gibi ne kadar çok çekirdek kullanımı o kadar az CPU kullanımı demek o yüzden arada çok fark yoksa 3600 her türlü iyidir özellikle yayın yapıcaksan eğer o aradaki farktan kaçma derim
şöyle izah edebilirim.Bu sistemi yakın olan sistemler hep 7-8 bin civarı ama mönitörü olmayan sistemlerdi.İnventus,itopya,incehesap,vatan ve amazon dahil olmak üzere tüm sistemlerde hem hazır olanları hem de tek tek parça halinde olacak şekilde hesap yaptım neredeyse 2 haftadır takip ediyorum...
Paramedik gelen önerileri benimle paylaşırsan bende sevinirim.Az önce 5 ile 7k arası toplama pc arıyorum diye konu açmıştım bende şimdiden teşekkürler.
Merhabalar 5k ile 7k arası toplama kasa arıyorum.Ama aklıma yatan içime sinen bir şey bulamadım ve bulduklarımda sitelerde stokları kalmamış durumda.Bu konuda fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var link vs veya önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.