Arkadaşlar poco f6 cihazi olupta wild riftte 120fps de oynayan var mı?
120 FPS ve grafikleri full düşünüyorum.
15. Dakikalardan sonra FPS 90 110 arası...
Wildboost açık hocam pubg de hiç denemedim birde pubg de deneyeceğim bakalım bu kadar dalgalanma olacak mı? Bu kadar olmazsa muhtemelen oyundandir yavaş...
Hocam merhabalar bir soeu daha soracağım mesela üst üste kaç el atıyorsunuz pubg de mesela wild riftte 3. Elde falan hafif fps seop yiyorum zaten 120...
Hâlâ deniyorum cihazı ama sağlam isiniyor 45 derecelerde hep umarım sıkıntı vermez mesela wild riftte 2 el attım FPS 80 90 Lara kadar geriledi hep bu uzun...
Hocam son soru çok yordum hakkını🥲 helal et bu tel bana bir 3 sene gitmeli batarya 1 sene içerisinde çöp olur mu acaba malum hızlı şarjdan ısınmadan falan
Hocam 8 saat şarj yüzde 14 şuan da 4 5 el wild rift atmisimdir üst üste değil ama aralıklarla ortalama oyun süresi 20 dk dan fazla. Gerisi YouTube kendi...
Hocam şimdi dediğiniz alanı acip bir oyun attım dakika 14 15 lerden sonra FPS 90 Lara düşüyor ve oralarda takılıyor 90 100 arası gidip geliyor bu normaldir...
Anladım hocam oyun ortalarında 90 Lara kadar düştü ve 90 120 FPS arasi gitti geldi hep normal mi acaba wild boost ekranında baktığımda hep 120 lerde...
Arkadaşlar cihaz bugün geldi hızına falan hayranım güzel arada bir takılma oluyor muhtemelimce cihaz yeni dana ve yazılımsal olabilir.
Wild rift indirdim...
Doğrudur kral valla ya işte meblağ artınca malum ülkede de hani para kazanmak zor insan endişe duyuyor hayırlısı ile geldiğinde inşallah değerlendirmemi...
Hocam siparişi verdim o dediğiniz yerden insallah sorunsuz sıkıntısız gelir üründe sıkıntı çıkarmaz inşallah valla heyecanlandım teşekkürler cevaplarınız...
Hocam cevabın icin teşekkürler acaba 12 Lik versiyonun stoğu pazartesi yenilenir mi? Hiç biliyor musun? Araştırdım ama pek bulamadım. 12 Lik almaya karar...