Öğrencilerimin de çoğu telefondan bağlanıyor. Bu sebeple paylaşım ekranını kullanamıyorum maalesef. Ayrıca bu forumun oyun için kurulduğunu sonradan farkettim
Toplamamak için bu kadar zorluyorum şartları. Bugün vatana gittim. Delikanlı biri geldi ben 2-3 bin liraya ne alırım diye bakarken 14 bin liraya sadece ekransız bir kasa alıp gitti. Okulum kenar bir mahallede aileleri ya işsiz ya da işte öyle. Bu zamana kadar ya kendim aldım bişeyler ya da eş...
Vallahi de billahi de varolun arkadaşalar. Onca zamandır internette bir yerlere bazı dertler sıkıntılar için bişeyler yazarım. İlk defa bu kadar ilgili bir topluluk görüyorum. Hepinizden Allah razı olsun.
i3 9100f 685 TL
msi h310m pro vdh plus anakart 538 TL
8 gb ram 3000 mhz 283 TL
500w psu 280-300 arası bulunur
240 gb ssd 250 TL
rx 550 2gb 500 TL
ORTALAMA 2556 TL gibi bir fiyat çıkıyor kasa eklemedim
Ali arkadaşın gösterdiği bu sistemin anlamadım. Sizleri yordum ama biliyorum. Belki...
Bazı ifadeleri tam anlamadım ama teşekkürler. İhtiyacımı karşılar demi bu sistem. Yani günde 10-24 saat çalışıyor bilgisayar da :unsure:
1606411532
Cehalet gençler kötü bişey. Kusuruma bakmayın :D
Yani güvenebilirsin diyorsan ikinci el de olur
1606411296
Wi-fi kartının tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama intenet kablosu var. Monitörü okuldan ayarlama ihtimalim var var. Klavye kulaklık falan onları da ayarlarım bir yerlerden