Zor ama yardımcı olursanız sevinirim.

i3 9100f 685 TL
msi h310m pro vdh plus anakart 538 TL
8 gb ram 3000 mhz 283 TL
500w psu 280-300 arası bulunur
240 gb ssd 250 TL
rx 550 2gb 500 TL
ORTALAMA 2556 TL gibi bir fiyat çıkıyor kasa eklemedim

Ali arkadaşın gösterdiği bu sistemin anlamadım. Sizleri yordum ama biliyorum. Belki oyunlarınızdan da alıkoydum ama şu parçaları nasıl bulabileceğim bir yardımcı olursanız sevinirim.

Yani güvenebilirsin diyorsan ikinci el de olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wi-fi kartının tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama intenet kablosu var. Monitörü okuldan ayarlama ihtimalim var var. Klavye kulaklık falan onları da ayarlarım bir yerlerden
Wifi kartı kablosuz internete bağlanmanızı sağlar.
İşlemci :
RAM: 2 adet alın hocam.
Anakart:
Harddisk:
PSU:
Hocam sistem 2.364 lira yapar. Siz keyfinize göre bir kasa alırsınız sistem biter. Umarım faydam olmuştur :)

İşlemci :
Anakart:
Harddisk:
PSU:
Hocam sistem 2.364 lira yapar. Siz keyfinize göre bir kasa alırsınız sistem biter. Umarım faydam olmuştur :)
Bunu alabilirsiniz hocam güzel sistem hayli hayli işinizi görür.

İşlemci :
Anakart:
Harddisk:
PSU:
kanka ekran kartıda iyi olurdu ama :D sen galiba apu sistem önermissin

i3 9100f 685 TL
msi h310m pro vdh plus anakart 538 TL
8 gb ram 3000 mhz 283 TL
500w psu 280-300 arası bulunur
240 gb ssd 250 TL
rx 550 2gb 500 TL
ORTALAMA 2556 TL gibi bir fiyat çıkıyor kasa eklemedim

Ali arkadaşın gösterdiği bu sistemin anlamadım. Sizleri yordum ama biliyorum. Belki oyunlarınızdan da alıkoydum ama şu parçaları nasıl bulabileceğim bir yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam oyunlar artık zevk vermiyor. Eğer yardımcı olacağım konu olursa özelden de yazabilirsiniz hiç sorun değil.
Bu parçalara değil benim attığım sisteme bakın daha iyi olacaktır. :)

İşlemci :
Anakart:
Harddisk:
PSU:
Sistemde SSD Göremedim. Bence HDD çıkartılıp tabii ki alan yetecekse 120gb SSD + 320gb WD blue HDD yapılabilir.

Sistemde SSD Göremedim. Bence HDD çıkartılıp tabii ki alan yetecekse 120gb SSD + 320gb WD blue HDD yapılabilir.
Olabilir hocam ama bütçeden dolayı. SSD 150 desek HDD'de 100 desek 250 lira olur fiyat artar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,293
Üyeler
192,676
Son üye
Lyrazed
Geri