Sosyalist Çapulcu
80+ Silver
Değil.Monitör dahil mi?
Değil.Monitör dahil mi?
Okuldan ayarlayabileceğini söylemişti hocam.Monitör dahil mi?
Buna kasa nasıl bir şey alayım. önerebileceğin bir şey var mı kardeşim?Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci :
AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
RAM: 2 adet alın hocam.
Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Anakart:
MSI A320M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI A320M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Harddisk:
Western Digital 3.5" 500 GB Caviar Blue WD5000AAKX SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital 3.5" 500 GB Caviar Blue WD5000AAKX SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
PSU:
Zalman ZM600-LXII 600W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman ZM600-LXII 600W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Hocam @5x_d4emon un attığı yazı. bunu toplayın.
Ağu sistemlere bir bakın hocamSelam arkadaşlar. İlkokul Öğretmeniyim. Külüstür bir laptop ile uzaktan eğitim derslerimi yapmaya çalışıyorum ama menteşeleri falan gitti ve bu kadar çalışmaya isyan etmeye başladı. Bir tanıdığım sınıf için 1500 lira bağışladı 1000 lira da ben ekleyeyim diyorum. İmkansız biliyorum ama 2500 liraya uzun çalışmaya dayanabilecek, internete ve zooma sorunsuz bağlanabilecek bir PC toplama şansım var mı?
kanka topladık bileAğu sistemlere bir bakın hocam
Adamsınızkanka topladık bile
Bütçeniz ne kadar?Buna kasa nasıl bir şey alayım. önerebileceğin bir şey var mı kardeşim?
Yani okulda kullanılmayan monitörler var. müdür bey veririm dedi ama eskiler baya. Belki ileride alabilirim bişeyler.Monitör dahil mi?
Buna kasa nasıl bir şey alayım. önerebileceğin bir şey var mı kardeşim?
en ucuz buydu galibaPower Boost Psu
Power Boost Psu'suz Atx Kasa,usb 3.0 Vk-g2080c Acrylıc, S.s. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ellerine sağlıkMesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci :
AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
RAM: 2 adet alın hocam.
Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Anakart:
MSI A320M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI A320M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Harddisk:
Western Digital 3.5" 500 GB Caviar Blue WD5000AAKX SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital 3.5" 500 GB Caviar Blue WD5000AAKX SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
PSU:
Zalman ZM600-LXII 600W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman ZM600-LXII 600W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Hocam @5x_d4emon un attığı yazı. bunu toplayın.
Ula onu ben topladımEllerine sağlık
işte 3000 diyelim. aslında o kadar da değildi ama Siz zorladınız şimdiBütçeniz ne kadar?
Ben değil @5x_d4emon topladı ona teşekkür edinEllerine sağlık