Neler Yeni

Zor ama yardımcı olursanız sevinirim.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
işte 3000 diyelim. aslında o kadar da değildi ama Siz zorladınız şimdi😂
Ha yok hocam topladığım sistem 2300 lira.
Size kasa için bütçe sordu. 150 liraya sade bir kasa alabilirsiniz ama 300 liraya 3 fanlı bir şekilli kasa alabilirsiniz.

FansXArmy

80+ Bronze
Selam arkadaşlar. İlkokul Öğretmeniyim. Külüstür bir laptop ile uzaktan eğitim derslerimi yapmaya çalışıyorum ama menteşeleri falan gitti ve bu kadar çalışmaya isyan etmeye başladı. Bir tanıdığım sınıf için 1500 lira bağışladı 1000 lira da ben ekleyeyim diyorum. İmkansız biliyorum ama 2500 liraya uzun çalışmaya dayanabilecek, internete ve zooma sorunsuz bağlanabilecek bir PC toplama şansım var mı?
Öğrencilerden para toplanmasın. :(

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
işte 3000 diyelim. aslında o kadar da değildi ama Siz zorladınız şimdi😂

Kasa olarak bunu veya

bunu alabilirsiniz

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Kasa olarak bunu veya

bunu alabilirsiniz
Onlar iyi ama pahalı kanka şu yeter iş görür.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Özgür Alpay
Öğrencilerden para toplanmasın. :(
Toplamamak için bu kadar zorluyorum şartları. Bugün vatana gittim. Delikanlı biri geldi ben 2-3 bin liraya ne alırım diye bakarken 14 bin liraya sadece ekransız bir kasa alıp gitti. Okulum kenar bir mahallede aileleri ya işsiz ya da işte öyle. Bu zamana kadar ya kendim aldım bişeyler ya da eş dost ufak katkı sundular sağolsunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
Toplamamak için bu kadar zorluyorum şartları. Bugün vatana gittim. Delikanlı biri geldi ben 2-3 bin liraya ne alırım diye bakarken 14 bin liraya sadece ekransız bir kasa alıp gitti. Okulum kenar bir mahallede aileleri ya işsiz ya da işte öyle. Bu zamana kadar ya kendim aldım bişeyler ya da eş dost ufak katkı sundular sağolsunlar
hocam çoğu insan zorluyor şartları takmayın kafanıza dolar 8 den bile çarpılsa bu parçaların yurtdışı fiyatları bu kadar pahalıya gelmiyor ne yazıkkı %200 vergili alıyoruz parçaları :(

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Hocam @5x_d4emon un yaptığı apu olan sistemi alın derim gerekirse bir süre uzay montaj (Kasasız) kullanırsın sonra kasayı alırsın

Top Bottom