Sosyalist Çapulcu
80+ Silver
Evet senin sistemde Rampage PSU vardıevet arkadaşımızın önerdigi sistem benim önerdigimden iyi harici bir ekran kartıda takılsa uçar
Evet senin sistemde Rampage PSU vardıevet arkadaşımızın önerdigi sistem benim önerdigimden iyi harici bir ekran kartıda takılsa uçar
Aynen öyle bütçe meselesi. Ancak bana gore günümüzde SSD şart. Kasa olarak da zalman T7 olabilir.Olabilir hocam ama bütçeden dolayı. SSD 150 desek HDD'de 100 desek 250 lira olur fiyat artar.
kanka benım sıstem bu degıl zalman psu var 600w :dEvet senin sistemde Rampage PSU vardı
Senin sistemde yazmışım aga orada kocaman neyse konuyu kirletmeyelim.kanka benım sıstem bu degıl zalman psu var 600w :d
kanki öyle yazdım hocamın kafası karısmasın dıye ıstersen detaylı yazayım sıstemımıSenin sistemde yazmışım aga orada kocaman neyse konuyu kirletmeyelim.
Yok hocanın yardıma ihtiyacı var konuyu kirletmeyelim.kanki öyle yazdım hocamın kafası karısmasın dıye ıstersen detaylı yazayım sıstemımı
i3 9100fSenin sistemde yazmışım aga orada kocaman neyse konuyu kirletmeyelim.
arkadasın yazdıgı amd sistemi listeleyip hocaya atarmısnızYok hocanın yardıma ihtiyacı var konuyu kirletmeyelim.
İşlemci :Vallahi de billahi de varolun arkadaşalar. Onca zamandır internette bir yerlere bazı dertler sıkıntılar için bişeyler yazarım. İlk defa bu kadar ilgili bir topluluk görüyorum. Hepinizden Allah razı olsun.
Rica ederiz hocam, sistem konusuna gelince attığım sistemi alıp kendinize göre bir kasa alabilirsiniz.Vallahi de billahi de varolun arkadaşalar. Onca zamandır internette bir yerlere bazı dertler sıkıntılar için bişeyler yazarım. İlk defa bu kadar ilgili bir topluluk görüyorum. Hepinizden Allah razı olsun.
arkadasın yazdıgı amd sistemi listeleyip hocaya atarmısnızYok hocanın yardıma ihtiyacı var konuyu kirletmeyelim.
kanka bütçeye uysun diye onu önerdim kusra bakmaMesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci :
AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
RAM: 2 adet alın hocam.
Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Anakart:
MSI A320M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI A320M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Harddisk:
Western Digital 3.5" 500 GB Caviar Blue WD5000AAKX SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital 3.5" 500 GB Caviar Blue WD5000AAKX SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
PSU:
Zalman ZM600-LXII 600W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman ZM600-LXII 600W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Hocam @5x_d4emon un attığı yazı. bunu toplayın.