rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
2.el alabilirseniz.
2.elden toplanabilir.
2.elden toplanabilir.
Değil hocam.İmkansız biliyorum
Yok laptop değil dostum. Laptopların bu kadar uzun süreler çalışmaya dayanmadığını tecrübe ettim bayaLaptop istiyor galiba. 2500'e laptop zor ama bulunabilir.
Yani güvenebilirsin diyorsan ikinci el de olurHocam sıfır olması sizin için zorunlu mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Toplamak istediğini söylemişti sanırım yukarda.
Wi-fi kartının tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama intenet kablosu var. Monitörü okuldan ayarlama ihtimalim var var. Klavye kulaklık falan onları da ayarlarım bir yerlerdenHocam bize net bilgi verebilir misiniz?
Monitör dahil mi?
Wifi kartı gerekli mi?
Klavye mouse gerekli mi?
Kulaklık gerekli mi?
wifi kartı wifiye dogrudan kablosuz bir şekilde bilgisayarın baglanmasına yarıyor hocamYani güvenebilirsin diyorsan ikinci el de olur
Wi-fi kartının tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama intenet kablosu var. Monitörü okuldan ayarlama ihtimalim var var. Klavye kulaklık falan onları da ayarlarım bir yerlerden
Bazı ifadeleri tam anlamadım ama teşekkürler. İhtiyacımı karşılar demi bu sistem. Yani günde 10-24 saat çalışıyor bilgisayar dai3 9100f 685 TL
msi h310m pro vdh plus anakart 538 TL
8 gb ram 3000 mhz 283 TL
500w psu 280-300 arası bulunur
240 gb ssd 250 TL
rx 550 2gb 500 TL
ORTALAMA 2556 TL gibi bir fiyat çıkıyor kasa eklemedim
Cehalet gençler kötü bişey. Kusuruma bakmayınwifi kartı wifiye dogrudan kablosuz bir şekilde bilgisayarın baglanmasına yarıyor hocam
aynısı bende var ben oyun için kullanıyorum yani ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılarBazı ifadeleri tam anlamadım ama teşekkürler. İhtiyacımı karşılar demi bu sistem. Yani günde 10-24 saat çalışıyor bilgisayar da
aralıksız 30 saat gta 5 indirdim hıc bır sıkıntı yapmazBazı ifadeleri tam anlamadım ama teşekkürler. İhtiyacımı karşılar demi bu sistem. Yani günde 10-24 saat çalışıyor bilgisayar da
Cehalet gençler kötü bişey. Kusuruma bakmayın
Hocam eğer depolama ihtiyacınız varsa 240 GB SSD yerine 500 GB veya 1 TB HDD alabilirsiniz.Bazı ifadeleri tam anlamadım ama teşekkürler. İhtiyacımı karşılar demi bu sistem. Yani günde 10-24 saat çalışıyor bilgisayar da
Cehalet gençler kötü bişey. Kusuruma bakmayın
Çok teşekkür ederim kardeşim. İşlmeci ve anakartı buldum ama diğerlerini bulamadım hepsiburada daaynısı bende var ben oyun için kullanıyorum yani ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar