Sadece index atabilcek sağda solda sql acgi varmi varmi la acik la acik varmi la diye gezniebilcegin bir yer sadece senin o minik kalın benim cia linux ma...
Dostlar, görüyorum ki teknik argümanlar bitti ve iş 'FBI kapına dayanır, Silk Road sahibi gibi olursun' korku filmi senaryolarına döküldü. :) Ross Ulbricht...
Zevk meselesi sizin bana atğınız her bir eleştiri benim sistemimi 1 adım daha öteye taşıcak tonlarca fikir veriyor yarın siteyi buraya atarim ilk ilan veren...
Ben fikri veya eleştiri sundukları için cahil demiyorum tonlarca kanit sunmama ramen aynı şeyleri tekrarlamlarını örnek Türkiye vergi mevsuzu bunlari...
Teknik analiz bilgine büyük patronların ne oldu? Hadi açıklasana bana burda smart Contracts sistemini? Bilgini yetmeyeceği şeylere mesaj atma elime sağlık...
Bu fikri degil suan yapım aşamasında yarın domain alıp hayata geçireceğim bir proje insanlık yapıp fikir almak istedim sadece yoksa kimsenin görüşüne...
,en iyi lisede okuman veya CENG öğrencisi olman sana sadece 'teorik' bir etiket kazandırır, 'vizyon' değil. Senin o 'büyük yazılım şirketi sahipleri'...
Sistem belki o kadar iyiki bir gencin yapabileceğini bile inanmiyrosunuz demeki başarmisim(: demi
1774820520
Umurdami ki? Cahilerin yok yapmasin yok kara...
17 yaşında diyorsun da bu zamana kadar hangi biglieri sahipsin? Benim fikrim ve benim kod bilgim senin sayı sayma botlarindan 30 kat daha yuksek kalitede?
Sen benim sistemimde bırak para koymayi ilan bile açabilcek kadar zeki oldunu sanmıyorum (: teknolojiden eksik kalmış ve saçma sapan hiç bir bilgisi olmayan...