Fazeon 240 Hz monitorune bakın yazınca çıkıyor pivot özelliği sağa sola dönme yukarı aşağı ve ileri geri eğme var. 240hz modu 8bit gayet iyi bir standart...
steame mail at. durumu çözmeleri gerektiğini birinin musallat olduğunu ve sorun çözülmez ise manevi tazminat davası açacağını söyle. Büyük şirketler bu tip...
Size özel mesaj iletmişim sanırım ben profesyonel seviyede destek veriyorum dilerseniz yine aklınıza gelirse mesaj iletebilirsiniz. Piyasada bilgi ile dolu...
Peşin fiyatına alacaksanız ben toplama bilgisayar çıkarabilirim. Henüz bugun bir kişiye 55k ddr5 sistem teslim ediyorum. Özel mesaj iletiniz
1780938206...
Katılıyorum en iyisi olsun derken hz değeri göz boyayabiliyor. 300 üzerine çıkmanızı tavsiye etmem aparat kalitesi mprt gtg gecikme değerleri sRgb renk...
Yalpalama dediğiniz muhtemelen ortadaki yuvarlak etiketinin dönünce verdiği görsel yanılsamadır. Koku da çok yeniyse plastik kokusu gibi bir şey belki...
7500F fiyat performans kralı olmaya devam ediyor. 9500f mimari farkından dolayı %5-10 farketmesi için 3 bin 4 bin tl fazla vermezdim. 7500f o ekran kartına...