ddr4 kanadını düşünürseniz hala cok sağlam seçenekler çıkarabilirim hocam. Ama sanırım iyi bir ddr5 minimum 45 seviyelerine geldi gibi.
1780876811
ddr4...
Dönüştürücü varsa sökün, yalnızca hdmi 1 ve 2 portlarını deneyin hocam varsa Dp portlarını da deneyin. Ama hepsini ayrı ayrı deneyin. Ben dönüştürücü...
Sistem görseline aldanmıyorsunuz diye düşünüyorum otomatik doldurulmuş kasa resimlerine tıklayıp bu güzelmiş diyenler var. Bir başka konu öncelikle ram...
Üslubunuz benimle iletişim kurmak için yeterli değil hocam, iyi günler dilerim
1780841015
Bu arada genelde verisel konuşmaları daha mantıklı buluyorum...
Fazeon piyasaya yeni girdi sadece monitör oyuncu kasası ve aparatif malzemeler üretiyorlar bu konuda da fiyat performans olarak iyi işler yapıyorlar. Ürünün...
Usta :D 3 monitör aynı anda aynı şekilde bozulma oluyorsa sence 3 monitör de bozuk olabilir mi yapma allah askına. Ekran kartı stabilitesi bozuluyordur. Hub...
Dost ne trolü internetteki eski stok fiyatlarına bakarak karar veremezsiniz :D 2080 satılan elinde kalan eski depo ürünleri fiyatları yoktur bile tıkladığın...
Sonunu düşünen kahraman olamaz, bu kadar düşünüp kendinizi yormayın bir bilene sorun (satıcılardan bahsetmiyorum) x monitör alınır mı diye konu açsanız...