Ducktape
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
Hocam bakmama gerek bile yok beyas computeri biliyorum zaten bi ton 6900xt var mining yapıldımı diyosun yok kardeşim biz bu kadar kartla oyun oynadık sadece diyor millet yalancı olmuş ve hocam bu etiket işi de çok kolay sök tak yapılıyor bu pc ciler yapıyor özellikle güvenlik etiketini ısıtıp nazikce çıkarıyorlar işlerini halledip geri ısıtıp yerine yapıştırıyorlar özellikle bu dükkanlardan ben kart almam .Kanka böyle bilimsel yaklaşırsan tabi ki dediğin gibi ama bu Türkiye'de ne kadar mümkün muamma onun güveni olmaz mesela 6900xt de 75 derece 10dk furmark testi nasıl söylediğine göre güvenlik etiketi dahi üstündeymiş (beyas computer adlı satıcı elinde 50 küsur tane var) ben soruyorum 1 hafta minning yapıldı diyor instagramdan soruyorum yapılmadı hiç diyor neye güvencez mesela 16k ya satıyor birde önerin varmıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sizce şu alınır mı sarı siteden sorunca 1 hafta yapıldı diyor instadan soruyoruz hiç yapılmadı diyoretiket nasıl üstünde bu durumda muamma alıp koymadıysalar dediklerinize katılıyorum ben yapsaydım bu işi gözüm gibi bakardım ama kim nasıl kullandı bilemeyiz