ilk tapu müdürlüğü daha sonra da icra dairesine sorayım dimi? fakat bilgi verecekler mi babam yatalak iletişim zor kuruyoruz kendisi de konuşamıyor chatgbt sordum alttaki ufak borç bizim olabilirmiş fakat orda mirasçılar ve 3.kisiler yazıyor parantez içinde de babamın ismi yazıyor, üstteki 6500...
babamın hisselerinde hepsinde böyle şerh var daha önce varmıydı yok muydu bilmiyoruz yeni görüyoruz alttaki borç için tebligat gelmişti umursamadık bize geldiyse diğer ortaklara da gitmiştir onlarla görüşmüyoruz yusuf diye biri alacaklı tanımıyoruz etmiyoruz icra dosyamız da yok , üstteki...
başlığa yazdığım gibi wild rift oyuna valorant hesapla giriş yaptım böyle bi hata verdi valorant 2-3 aydır oynamıyorum valorant hesabım ban mı yedi bilgisayarım da yok nasıl anlarım bunu hesaba yaklaşık 78 bin yatırdım ilk çıktığından beri yardımcı olur musunuz
Masaüstü sistem bu fiyata bulunur mu emin değilim, ama APU tabanlı bir sistem gibi düşünüyorum. 145-165Hz bir monitör ile birlikte almak istiyorum. Klavye, mouse ve kulaklığım da yok. Bütçemi en verimli şekilde nasıl değerlendirebilirim? Laptop da olabilir, ama mecbur kalmadıkça masaüstü tercih...