pierlupi isimli üyenin son içerikleri

1. P

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Arkadaşın dediği gibi bende sabırla wincredit bekleyip sıkıntılı ürünlerin iadesini yapmadım ve geldi fakat ilk sipariş iptal etmeden almanın mümkünatı yok 1300 civarı sepet tutarına rağmen tekrar alışveriş yap diyor. Mecburen iptal edip alıyorum.
  2. P

Wincredit hala arka arkaya gelmeye devam ediyormu? Neredeyse 2 aydır döngüye sokmuştum, siparişlerim kısmında kendiliginden gözüküyordu. Son 5 gündür hiçbir şekilde vermiyor. Hesapta kredi bakiyesi kaldı öyle bekliyorum.
  3. P

Bilgi için teşekkürler hocam. Daha önce duymadığım bir marka var kredi fırsatıyla 310tl civarına geliyor 2gb ram 16gb rom. Onu alıp geçiyim ozaman.
  4. P

Arkadaşlar temudan tv box almak istiyorum ama hep 2gb ram 16gb hafıza olanlar var. Sizde iyi bir cihaz linki varmı? 4gb ram 32gb hafızadan aşağısını almak istemiyorum.
  5. P

Arkadaslar son 1 haftadir 1800 gelen varmi? Bana 1 haftadır hiç gelmedide ona göre diğerini kullanıcam.
  6. P

Hocam ekranda %4 yazıyor ama size iptalden önceki ilk wincredit muhabbeti başladığı andan hesap ederek yarım saat - 40dk falan içinde 1000tl civarı sipariş verirseniz %8 oluyor. Yada en azından bende öyle oldu. Sipariş verdim 2999.9 oldu, iptal ettim geri döndüğümde %4 yazıyordu ve ekstra 10...
  7. P

Aj179 pro istiyordum bende, 10 dakika ilan aramışımdır çıkmadı bir türlü, sonra gittim aj159 pro aldım bende. İstediğimiz ürünü wincredit sayfasında bulmanın kolay bi yolu varmı?
  8. P

Sabah wincredit çıktı rastgele, daha önce kullanmamıştım, süre az diye attack shark x3 aldım, tekte 1000tl verdi ama mouse araştırınca hoşuma gitmedi, kaşınıp iptal ettim şimdi jeton bakiyesi 2950 ve x4 olarak duruyor. Şimdi aj159 pro alayım diyorum. Dediğiniz sipariş ver iptal muhabbetini...
  9. P

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Ben tkl aldım muhtemelen y ile z arasında uyum farklı olmucak sendeki %60 pintscreen kısaltması yazıo o sebeplemi uyumsuz dedin acaba?
  10. P

Kanka bu y ile z yerleri farklı ya klavyeyi ilk taktığında qwertz olarakmı çalışıyor nası kullanıyorsun. Bende almanca düzeni aldımda ne yapmam gerekiyor qwerty olarak kullanmak için. Teşekkür ederim bu arada. 1667736658 Yarım saat düşünüp bunumu yazdın cano daha sana cevap falan yazmam ilkokul...
  11. P

Arkadaşlar bu qwertz alman düzeni versiyondan alan varsa yardımcı olabilirmi bir iki soru sormak istiyorum
  12. P

Annenle babana ver beğenirlerse bende yerim kanka
  13. P

İkimizde kimin neyden bahsettiğini çok iyi biliyoruz canım benim. Hadi sen lokum dağit etrafa.
  14. P

Doğrudur küçük enişte okadar uzunsa çevirde kendinede hediye et ne diyeyim
  15. P

Sağolasın kardeşim küçüklüğümden beri bamya yemiyorum
Geri