Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Shaco

80+ Bronze

pierlupi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna
sor aga kullaniyorum su an
Kanka bu y ile z yerleri farklı ya klavyeyi ilk taktığında qwertz olarakmı çalışıyor nası kullanıyorsun. Bende almanca düzeni aldımda ne yapmam gerekiyor qwerty olarak kullanmak için. Teşekkür ederim bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar yemez ama sen ağzından düşürmezsin kanka
Yarım saat düşünüp bunumu yazdın cano daha sana cevap falan yazmam ilkokul iki terk iqün ve lokumun ile sana başarılar. Ama sen bi annene ver dedigim gibi lezzet patlaması yaşar belki.

Zeclas.

80+ Bronze
Kanka bu y ile z yerleri farklı ya klavyeyi ilk taktığında qwertz olarakmı çalışıyor nası kullanıyorsun. Bende almanca düzeni aldımda ne yapmam gerekiyor qwerty olarak kullanmak için. Teşekkür ederim bu arada.
bilgisayarda hangi dil varsa ona gore ayarliyor tusda z yazsa bile y olarak algiliyor eger keycapslerin degistirirsen uyumlu durmuyor ama rahatsiz ediyorsa degistirebilirsin

pierlupi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna
bilgisayarda hangi dil varsa ona gore ayarliyor tusda z yazsa bile y olarak algiliyor eger keycapslerin degistirirsen uyumlu durmuyor ama rahatsiz ediyorsa degistirebilirsin
Ben tkl aldım muhtemelen y ile z arasında uyum farklı olmucak sendeki %60 pintscreen kısaltması yazıo o sebeplemi uyumsuz dedin acaba?

federalper

80+ Silver
elime stok geldi 80 lira komisyon ile 190 liralık 3 adet mizar veriyorum isteyenler yazsın

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,675
İsim
Kerem Çavuş
Arkadaşlar bu qwertz alman düzeni versiyondan alan varsa yardımcı olabilirmi bir iki soru sormak istiyorum
kanka mz60 o almanca düzen kullanıyorum z bastığında y oluyo y bastığında z oluyo az çok klavye tuşlarının yerlerini ezberlediysen hiç sorun olmuyo

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Ben tkl aldım muhtemelen y ile z arasında uyum farklı olmucak sendeki %60 pintscreen kısaltması yazıo o sebeplemi uyumsuz dedin acaba?
Keycap almak lazım, ben de istiyorum almak fakat 1 tane alınca kargo ile boşa pahalı oluyor, 3 tane almaya da gerek yok diye almadım :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,197
Üyeler
163,123
Son üye
JackSparrow007
Top Bottom