Hocam benim esc aksine esc basacağına direk " basıyor şuan ne yapayım ellemeyim mi ?Mizar klavyede yaptım bir sıkıntı olmadı HK GAMİNG KLAVYELERDE YAPMAYIN, eğer firmware update yapmazsan fn + tuş kombinasyonları çalışmıyor. FN + esc basınca tırnak atmıyor mesela.
makrosunu atayım sana update etmeden öyle dene. ben update yapmadım sıkıntısız çalışıyorBende sahibindenden mizarın beyazını aldım bu kadar küçük beklemiyordum klavyeyi Alışmak biraz zor olacak gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benim esc aksine esc basacağına direk " basıyor şuan ne yapayım ellemeyim mi ?
foto atar mısınDurgod klavye bugün geldi. Premium bi kutusu var. Çok kaliteli.
Işık rgb yok diye almayanlar. Seri yaksın.
premium kutusu olabilir ama ışık yokDurgod klavye bugün geldi. Premium bi kutusu var. Çok kaliteli.
alırken tax cıkar o gümrük vergisi o cıkmazsa süpriz gümrük memuru ne kadar değer biçerse kapıda onu ödersinArkadaşlar aliexpress'ten klavye alacağım. Eve gelince gümrük vergisi ödüyormuyum? Yoksa sitede o belli oluyormu?
Kitap okuma aliskanligina bagliBaştan tüm mesajları okumaya kalksam kaç gün sürer?
Günde ortalama 30 ila 50 sayfa okurum. Ama galiba bunu okumaya üşenirim.Kitap okuma aliskanligina bagli
Ama buranin bir surukleyiciligi yok sen yine kitap oku burayi okumaGünde ortalama 30 ila 50 sayfa okurum. Ama galiba bunu okumaya üşenirim.
seri yakılacak bir durum yok tek artısı doubleshot pbt keycapler onun dışında klavyenin hiçbir artı özelliği yok artı 400 liraya aldınız birdeDurgod klavye bugün geldi. Premium bi kutusu var. Çok kaliteli.